Фірмові страви від “Тараса Бульби” | Фото | Ціна, грн | Вага(об'єм) | |
---|---|---|---|---|
“Тарас Бульба” свинина смажена шматочками, яловичина смажена шматочками, філе куряче смажене, картопля смажена з салом, овочі тушковані: помідор, перець болгарський, цукіні, баклажани, цибуля, зелень) час приготування – 40 хв | 670 | 1300/100 г | ||
Асорті з ребер порібрина тушкована в пиві, порібрина тушкована у гострому томатному соусі та порібрина тушкована. час приготування – 20-25 хв. | 465 | 700 г | ||
М’ясна книжка телятина, помідор, перець болгарський, картопля, сир твердий. час приготування – 50 хв. | 870 | 1000 г | ||
М'ясна дошка для дружньої компанії Свинина під соусом з опеньків, телятина під вишневим соусом, курка під виноградним соусом, порібрина, ковбаски "Мисливські", картопля смажена, печериці смажені, грінки | 870 | 1900 г | ||
М'ясо з фруктами Телятина, курага, чорнослив, ківі, горіхи волоські | 1050 | 1500 г |
- Холодні закуски
- Салати овочеві
- Салати м’ясні
- Салати з морепродуктів
- Перші страви
- Гарніри
- Страви з риби
- М’ясні страви з телятини
- М’ясні страви з свинини
- Страви з кролика
- Страви з птиці
- Вироби з борошна
- Страви з яєць
- Фірмові страви від “Тараса Бульби”
- Страви на пательні
- Десерти
- Шашлик козацький
- Чай , кава, сік, вода
- Молочні коктейлі
- Фреш
- Горілка
- Настоянки
- Фірмові настоянки
- Коньяки
- Віскі
- Джин
- Ром
- Текіла
- Вермути
- Лікери
- Вина Італії
- Вина Франції
- Вина Іспанії
- Вина Чілі
- Вина Грузії
- Шампанське та ігристі вина
- Пиво
- Глінтвейни
- Коктейлі
- Хліб
- До пива