Салати м’ясні | Фото | Ціна, грн | Вага(об'єм) | |
---|---|---|---|---|
Салат з качиною грудкою та сиром Дорблю під гірчично-медовим соусом груша, виноград, листя салату | 135 | 200 г | ||
“Козацький” телятина відварна, гриби мариновані., огірок солоний, перець болгарський ,маслини, олія, часник | 89 | 200 г | ||
“Королівський” серце, цибуля мар., язик, м'ясо | 105 | 200 г | ||
“Цезар” грудка куряча, листя салату, яйце перепелине, сухарики, сир Пармезан | 105 | 250 г | ||
“Апетитний” капуста пекінська, куряче м'ясо, корейка, яйце, помідор, сухарики | 99 | 300 г | ||
Салат з телятиною у сметанно-гірчичному соусі | 85 | 200 г | ||
Салат з печінкою | 83 | 250 г | ||
Салат "Курка під шубою" | 78 | 230 г | ||
Салат з бастурмою та яйцем пашот Перець болгарський, помідор, листя салату, лаваш | 115 | 200 г | ||
Салат з серцем під гірчично-медовим соусом Серце, сир Добродар, цибуля синя, яйце перепілки, листя салату | 89 | 200 г | ||
Салат з телятиною та грецькими горіхами Телятина, морква, яйце, сир твердий, майонез | 95 | 200 г |
- Холодні закуски
- Салати овочеві
- Салати м’ясні
- Салати з морепродуктів
- Перші страви
- Гарніри
- Страви з риби
- М’ясні страви з телятини
- М’ясні страви з свинини
- Страви з кролика
- Страви з птиці
- Вироби з борошна
- Страви з яєць
- Фірмові страви від “Тараса Бульби”
- Страви на пательні
- Десерти
- Шашлик козацький
- Чай , кава, сік, вода
- Молочні коктейлі
- Фреш
- Горілка
- Настоянки
- Фірмові настоянки
- Коньяки
- Віскі
- Джин
- Ром
- Текіла
- Вермути
- Лікери
- Вина Італії
- Вина Франції
- Вина Іспанії
- Вина Чілі
- Вина Грузії
- Шампанське та ігристі вина
- Пиво
- Глінтвейни
- Коктейлі
- Хліб
- До пива