PEGAS - Особливості спілкування з кіньми

Особливості спілкування з кіньми


  • Дата: 2 лютого 2017, 11:30

Психологія:

Спілкування з кіньми позитивно впливає на психологічний стан, як дорослих так і дітей. Дає емоційне розвантаження, покращує настрій і оздоровлює як тіло так і душу.

Фізичний розвиток:

Заняття на конях надають хороший фізичний розвиток для усього організму. На заняттях повністю розминаються усі частини тіла. Велике розмаїття вправ укріплює майже усі групи м’язів і надає їм хорошого тонусу. Покращується постава та укріплюється м’язовий корсет спини. Розвиваються м’язи внутрішньої частини бедер, стають пружними сідниці. Тіло стає сильним і витривалим. Як результат, Ви стаєте більш впевненішими у собі! А ще відпочиваєте на природі і навчаєтеся знаходити спільну мову з величними, сильними і такими близькими нашому серцю тваринами.

Рухливі ігри:

Дитячі заняття на конях поєднують у собі гру, рухи і взаємодію з конем. Виходить дуже корисний мікс. Адже дитина вчиться долати страх перед новим; відпочиває на природі; через вправи укріплює м’язи всього організму; навчається добре тримати баланс; стає більш дисциплінованішою і краще утримує увагу; випрацьовує швидкість реакції; отримує позитивні емоції від спілкування з кіньми, що однозначно позитивно впливає на психологічний і емоційний стан вашої дитини.

Коментарі