Дар Каліфа - Як знайти час для себе і чому важливо відпочивати не тільки вдома

Як знайти час для себе і чому важливо відпочивати не тільки вдома


  • Дата: 23 березня 2018, 16:00

У сучасному світі дуже важко викроїти час для себе. Робота і сімейні клопоти заповнюють практично весь день і навіть вихідні доводиться витрачати на вирішення побутових питань. Сьогодні ми розповімо про те, чому важливо відпочивати не тільки вдома, а також дамо кілька порад, як побудувати свій життєвий графік таким чином, щоб у ньому було місце повноцінному відпочинку.

Час між справами

Дуже часто перед нами постає відразу декілька завдань. Закінчується одне і відразу починається інше. Заведіть звичку відпочивати після кожної виконаної справи. Нехай це буде недовга 10-хвилинна перерва, але витративши її на медитацію або просто влаштувавши перепочинок, Ви істотно підвищите свою продуктивність. Якщо ж Ви приступите до виконання наступного завдання, то ризикуєте виконати його гірше.

Користь від поїздок

Поїздки важливі через зміну оточення і свіжих вражень. Нехай це навіть вимушене відрядження. Час, який ми проводимо в дорозі, можна спокійно витрачати на себе – читати улюблені книги, слухати музику або зайнятися самонавчанням. Якщо ж у Вас немає можливості відправитися в поїздку, ми пропонуємо Вам зробити СПА-подорож. Вибирайте країну для СПА-подорожі в Day Spa Дар Каліфа та пориньте у чарівний світ відпочинку, релаксу, задоволення та нових вражень!

Ранкові ритуали

Навчіться прокидатися на 10 хвилин раніше, ніж Ви це робите зазвичай. Цей запас часу відведіть виконання дії, що викликає у Вас приємні емоції. Це може бути прослуховування улюблених пісень, танці або вживання свіжовичавленого соку. Прокидаючись в передчутті приємного заняття, Ви будете більш продуктивні протягом всього дня.

Не дозволяйте красти Ваш особистий час

Дуже часто наш особистий час забирають тривалі телефонні розмови. Якщо хтось подзвонив Вам, щоб побалакати "ні про що", не соромтеся ввічливо ухилитися від такої розмови або скоротити її. Таким чином, Ви заощадите час для себе. Варто також пам'ятати, що інтернет також має властивість вбивати наш час. Свідомо визначте кількість часу, який Ви проведете в віртуальному світі.

Планування вихідних

Ретельно сплануйте вихідний день. Це день, який може надихати Вас! Якщо Ви проведете його лежачи на дивані, то в понеділок будете відчувати незадоволеність і розчарування. Заняття спортом, прогулянка на свіжому повітрі, відвідування культурних заходів зроблять вихідний насиченішим. Заплануйте вихідні в СПА – Ви отримаєте масу нових відчуттів і вражень як для тіла, так і для душі. Ви можете прийти, як один, так і з сім'єю. В такому випадку – Ваша сімейна пара отримає новий тонус у відносинах!

Щиро Ваш, Дар Каліфа

Коментарі