Дар Каліфа - Як правильно проходити курс антицелюлітних масажів

Як правильно проходити курс антицелюлітних масажів


  • Дата: 1 червня 2018, 12:50

Ось і літо...Короткі платтячка, квітчасті сарафани, голі ніжки...пляж, природа, море... Так хочеться вийти на пляж і з гордою впевненістю підставити свої улюблені форми сонечку.

Антицелюлітний масаж – це спеціальне вплив на шкіру і підшкірно-жирову клітковину особливими масажними техніками. Як правило, антицелюлітний масаж проводиться на животі, стегнах і сідницях, в деяких випадках також на спині і руках. Перед початком процедури майстер може нанести на шкіру спеціальні засоби-ліполітики, які посилюють ефективність процедури. Антицелюлітний масаж стимулює процеси всередині організму, завдяки яким можна вивести зайву воду, накопичені токсини і шлаки з жирових клітин і підшкірно-жирової клітковини, що дозволяє зменшити або повністю усунути целюліт.

Основні етапи впливу масажу на целюліт:

1. Активізація кровообігу в проблемних ділянках;

2. Активізація руху лімфи у всьому організмі;

3.Активізація руху рідини в тканинах.

При такому стимулюючому впливі організму набагато простіше позбутися від речовин, що утворюють целюліт, і в кінцевому підсумку порадувати Вас гарними зовнішніми формами.

СПА Дар Каліфа Ви можете отримати такі види антицелюлітних масажів:

1. Ручний масаж з використанням антицелюлітної косметики і масажних банок. На підшкірно-жирову клітковину впливає сам масажист і активні речовини, що входять до складу крему або масла;

2. Медовий масаж для усунення целюліту, під час сеансу всі масажні рухи виконуються по меду;

3.Кавовий моделюючий масаж, виконується з меленою кавою.

4.Апаратно вакуумно-роликовий масаж – ефективно захоплює стисненим повітрям жирову складку і розминає її, що дає швидкий ефект розщеплення клітинних жирів.

5.Масаж "Бразильська попка" – спрямований конкретно на корекцію сідниць, поліпшення їх форм і пружності.

Фахівці нашого СПА рекомендують посилювати антицелюлітний масаж процедурами в гідромасажній ванні, кисневій капсулі і пресотерапією. В залежності від ваших індивідуальних особливостей організму і побажань з корекції фігури, наші фахівці підкажуть який саме масаж потрібно вибрати у Вашому випадку і підберуть підсилюють процедури або готову програму корекції фігури та ваги.

Важливо!

На що варто звернути увагу при проходженні курсу антицелюлітних масажів:

  • При запущеній формі (стадія фіброзних вузлів) целюліту обов'язково треба підключити до вирішення проблеми спеціально підібране харчування, розроблений питний режим, фізичні навантаження, контрастні процедури. Вирішувати проблему треба в комплексі.
  • Визначте відразу, чи є у вас крім целюліту ще і зайва вага. Якщо вона не велика, до 5 кілограм, можливо, поєднувати антицелюлітний масаж з процедурами по скиданню ваги (якими на ваш розсуд). Не намагайтеся вирішити одночасно проблему зайвої ваги і целюліту тільки з допомогою антицелюлітного масажу.
  • Сеанси необхідно проводити у вигляді курсу 8 – 10 процедур і тривалістю до 3 місяців. Якщо ваша мета профілактика, то бажано проводити масаж через 2 тижні.
  • Періодичність масажних процедур – через 1 – 2 дня. Це дасть найоптимальніший і природний результат по позбавленню від целюліту.
  • Антицелюлітний масаж краще проводити у вечірній час.
  • Випивайте 200 – 300 грам води до і після закінчення сеансу.
  • Перед антицелюлітним масажем необхідно провести легкий масаж всього організму, підготувавши його таким чином безпосередньо до процедури.
  • При проведенні антицелюлітного масажу не повинно з'являтися синців! Це говорить про непрофесіоналізм майстра. Синяк – це гематома, пошкодження внутрішніх судин!

Контролювати цей процес найкраще з допомогою сантиметра. Якщо Ви ще скидаєте вагу, обов'язково періодично зважуйтеся в один і той же час доби на одних і тих же вагах. Фахівці СПА Дар Каліфа з задоволенням підберуть індивідуальну програму масажу і процедур, які в мінімальні терміни дозволять Вам досягти видимих результатів!

Ми перетворюємо турботу про здоров'я в задоволення!

Коментарі