Дар Каліфа - Топ 5 обов'язкових процедур до літа...улюблений СПА черкащан рекомендує

Топ 5 обов'язкових процедур до літа...улюблений СПА черкащан рекомендує


  • Дата: 1 червня 2018, 16:35

Після холодної затяжної зими при перших промінцях сонечка ми починаємо серйозно замислюватися про те, як будемо виглядати влітку. Давайте чесно зізнаємося: ми таки любимо, коли наше тіло подобається іншим людям. Коли дзеркало – кращий друг, це приємно. Ми теж задумалися і вирішили запропонувати Вам комплекс найбільш затребуваних процедур, які подарують Вам не тільки красиве доглянуте тіло, але і впевненість в собі.

Перша весняно-літня процедура – Апаратний педикюр. Влітку ми знімаємо закрите взуття і показуємо всьому світу наші пальчики і стопи. Босоніжки і відкриті туфлі – ефектні і приємні тільки в тому випадку, коли Ви впевнені в презентабельному доглянутому вигляді Ваших ніжок. Часто взимку в тісному взутті наші ноги задихаються, втомлюються, травмуються і, як результат, ми отримуємо грибкові ураження, огрубіння шкіри, мозолі. Всі ці неприємності допоможе Вам усунути майстер педикюру і подолог, який чекає Вас в Дар Каліфа.

Наступна процедура, рекомендована фахівцями для Вас, – Шугарінг.

"Солодка" процедура, яка позбавить Вас від зайвих волосся в небажаних місцях. Важливо, щоб фахівець, що виконує цю процедуру, був компетентним і досвідченим. Оскільки саме від його майстерності буде залежати наявність або відсутність больових відчуттів. Шугарінг гарантовано позбавить Вас від хвилювань з приводу "волосатості" на три тижні.

Третя процедура, яку вибирають наші гості і вибрали ми, – Пластитермія обличчя, шиї і декольте. Пластитермію ще називають "пластичне моделювання". Методика комплексно вирішує складні комбіновані проблеми шкіри: сухість шкіри, акне, купероз, гіперпігментацію... Пластитермія чудово зволожує зневоднену шкіру після зими. Серед додаткових ефектів застосування пластитермії є унікальні – активізація синтезу колагену, стимуляція оновлення клітин епідермісу, відновлення бар'єрної функції шкіри і обов'язково відновлення пружності та еластичності шкіри! Методика, що складається з комплексу міні-процедур, ідеально готує не тільки зовнішній вигляд Вашого личка, але і стан шкіри до літнього сонечка.

Наступна процедура, ефективна навесні і рекомендована нами до літа – Антицелюлітне обгортання з масажем. Наші естети по тілу пропонують потужний і дієвий тандем процедур – антицелюлітне обгортання і масаж. Особливу увагу при целюліті фахівці приділяють так званим "жировим подушкам" – в області спини, верхньої частини рук, стегон і сідниць. Для такого масованого впливу і необхідно дві процедури в одного – обгортання і масаж. Ми рекомендуємо підготувати тіло до літа не тільки ефективно, але й з приємними відчуттями.

І п'ята, одна з найулюбленіших процедур наших гостей, Пресотерапія. Процедура пресотерапія – це апаратний лімфодренажний масаж – інноваційний метод схуднення, заснований на боротьбі з в'ялою шкірою стегон, литок, живота. Пресотерапія дає приголомшливі результати завдяки точному впливу на проблемні зони за допомогою спеціального костюма. Обережний, м'який і водночас сильний по впливу масаж поступово підтягує шкіру після зими і позбавляє від зморшок. І, що важливо, саме цей апаратний масаж не призводить до мікротравм і пошкоджень шкіри. Пресотерапія – потужна процедура з детокс – ефектом. Вона буквально очистить Ваш організм від токсинів, усуває застійні явища, целюліт, посилить мікросудини і вени ніг.

Літо любить високі спідниці та шорти, відкриті плаття і декольте,

босоніжки і засмагле тіло...

Готуйтеся до літа з весни, а ми Вам у цьому допоможемо!

літо буде впевнене, легке, красиве!

Ми перетворюємо турботу про здоров'я в задоволення!

Коментарі