Дар Каліфа - Про стерилізацію інструментів

Про стерилізацію інструментів


  • Дата: 27 березня 2018, 16:15
...Жінка переглядала прейскурант послуг вже хвилин 20, крутила в руках візитку салону і поглядала осторонь.
Адміністратор, посміхаючись, черговий раз розповідала про процедури в салоні. Було видно, що жінка хоче щось запитати, але не наважується. Вона вже почула про марокканський хаммам і японське офуро, про східні масажі і ванну Клеопатри...Здавалося, вона не могла визначитися.

– Моя подруга ходить до вас. І кличе мене. Вона бере спецпрограми і задоволена усіма процедурами, що у вас є. Найбільше їй підходить ваш косметолог і ... – Дівчина затнулася, підбираючи слово... – Той фахівець, який доглядає за стопами.
– Подолог. – Підказала адміністратор.
– Так. – Чомусь зітхнувши, сказала жінка. – Він працює з тріщинами, з вросшими або проблемними нігтями, бородавками?
– Це його спеціалізація. – Підтвердила адміністратор.
– Я хочу взяти в Дар Каліфа програму для себе. Мені потрібна корекція фігури та догляд за тілом. І... – вона знову опустила очі. – У мене був поганий досвід з майстром педикюру в іншому місці. Я лікувала після нього нігті більше двох років! І тому я боюся! Розкажіть мені – як ви стерилизуете інструменти? Для мене це дуже важливо!!!

Питання про принципи стерилізації в салоні ми чуємо досить часто. Чистота і безпека – ключові поняття в нашій роботі. Особливо пильно ми стежимо за дезінфекцією і стерилізацією в кабінеті манікюру і педикюру, в кабінеті подолога. Ми свідомо обрали для стерилізації інструментів медичний стерилізатор. Так як вже давно доведено, що якісна стерилізація може проходити ТІЛЬКИ в медичному стерилізаторі або автоклаві! Ми стерилізуємо інструменти після кожного клієнта. Просто обробити інструменти дезінфектантами категорично недостатньо! Так само як недостатньо стерилізувати інструменти в кулькових стерилізаторах, де стерилізується тільки якась частина інструменту.
Ще ми додали в свою роботу одноразові інструменти, які використовуємо один раз для одного клієнта.

Ми скрупульозно слідуємо санітарним нормам та стандартам обробки інструментів. І зараз ми готові показати Вам, як це робимо.

Улюблений СПА черкащан піклується про Вас і про Ваше здоров'я!

Щиро Ваш, Дар Каліфа

Відео, фото 1

Коментарі