Дар Каліфа - Особливості догляду за обличчям влітку

Особливості догляду за обличчям влітку


  • Дата: 1 червня 2018, 16:10

Після зими рано чи пізно настає літо, а отже, виникає необхідність переглянути свій догляд за шкірою обличчя. У холодну пору року наша шкіра страждає від морозу, вітру, сухого повітря в приміщеннях, нестачу сонячного світла і різкого перепаду температур.

Влітку все навпаки – основними негативними факторами є висока температура повітря, нерідко ще й висока вологість і інтенсивне ультрафіолетове випромінювання.

Всі ці негативні фактори можуть викликати підвищене сало – і потовиділення, розширення порів, зневоднення шкіри, сонячні опіки і гіперпігментацію. Тому в літній час потрібно скоригувати свій догляд таким чином, щоб захистити шкіру від подібного негативного впливу навколишнього середовища.

Один з основних етапів догляду за шкірою обличчя – це очищення. Очищати шкіру необхідно як мінімум 2 рази в день – вранці і ввечері, але в жарку пору року через підвищене сало – і потовиділення протягом дня може виникнути потреба в додатковому очищенні. Щоб це не виникало, рекомендую салонні процедури професійного очищення обличчя:
ультразвукова чистка обличчя, атравматична або комбінована чистка, після чого шкіра тривалий час буде свіжою і красивою.
Найбільш універсальними влітку є процедури по зволоженню шкіри – такі процедури підійдуть всім незалежно від віку і типу шкіри, особливо після тривалого перебування на сонці. У нашому салоні це такі процедури:

  • Програма інтенсивного зволоження і живлення шкіри обличчя
  • Відновлюючий догляд "Морська енергія"
  • Унікальний комплекс для обличчя, шиї і декольте "Перлина життя"

Також влітку є сенс періодично робити догляд за проблемою шкіри обличчя, тому що в спеку всі ці навіть невеликі проблеми можуть посилитися. В першу чергу, це:

  • Антикуперозний догляд при чутливій шкірі,
  • Протизапальний засіб для шкіри з акне – Лікування акне на гидропептидах,
  • Інтенсивне відновлення і лімфодренаж при схильності до набряків – Пластитермія обличчя, Трикислотний поверхневий пілінг обличчя.

Якщо Ви ще сумніваєтеся, то запрошуємо Вас на консультацію до нашого косметолога в СПА-салон Дар каліфа.

Коментарі