Дар Каліфа - Мезотерапія або біоревіталізація

Мезотерапія або біоревіталізація


  • Дата: 1 червня 2018, 16:45

Старіння шкіри неминучий, незворотний процес, запобігти його неможливо, але можна уповільнити. Сучасна косметологія пропонує величезний спектр процедур у боротьбі зі старінням. Сьогодні ми поговоримо про такі ін'єкційні процедури, як мезотерапія і біоревіталізація.

На перший погляд між биоревиталізацієюі мезотерапією немає суттєвої різниці, але це лише на перший погляд. Ці процедури в корені відрізняються одна від одної.

Що стосується довговічності ефекту, то після біоревіталізації в залежності від організму людини ефект може тривати від 3 місяців до декількох років. Після мезотерапії ефект спостерігається протягом декількох місяців, після чого потрібно робити регулярну профілактику для підтримки результату. Під час проведення біоревіталізації поверхнево в дерму вводиться гель з гіалуроновою кислотою для стимуляції і регенерації клітин дерми. В мезотерапії в якості активних біологічних речовин виступають різні вітамінні коктейлі, які вводяться підшкірно. До складу таких коктейлів входять не тільки вітаміни, але і корисні необхідні мікроелементи, які в організмі виробляються в недостатній кількості.

Біоревіталізація більш швидкий метод корекції вікових змін шкіри, а мезотерапія – більш тривалий. Біоревіталізація запускає природні обмінні процеси в шкірі, які стимулюють вироблення власного колагену і еластину. Мезотерпія заповнює в шкірі відсутні мікроелементи і вітаміни. Мезотерапію рекомендується проводити з 25-ти років, а біоревіталізацію тільки після 35-ти років. Мезотерапію проводять курсами, раз в тиждень, а біоревіталізацію – раз на місяць.

Істотною відмінністю мезотерапії від біоревіталізації є той факт, що сеанси мезотерапії вимагають в два рази більше процедур, і, отже, великих грошових витрат. Але слід зауважити, що і ефект від мезотерапії (якщо вона виконана на основі якісних коктейлів) триває довше.

Після біоревіталізації ефект настає миттєво відразу ж після першого сеансу. Деяким пацієнтам цілком вистачає і однієї ін'єкції. При проведенні мезотерапії відстрочений ефект, перші позитивні ознаки можуть виникнути лише в середині курсу лікування, а то і зовсім після його закінчення.

Біоревіталізація більш інноваційний метод у боротьбі з віковими змінами шкіри, а мезотерапія – "предок" біоревіталізації. Але це не означає, що мезотерапію слід виключити зі списку ефективних методик в боротьбі зі старінням шкіри. Все дуже індивідуально...

Вибрати оптимальний спосіб, який підходить конкретній людині, допоможе косметолог. Запрошую Вас на консультацію до мене – косметолога Юлії Агапової – в Day Spa Дар Каліфа. Ми використовуємо тільки перевірені, якісні та ефективні ін'єкційні препарати провідних марок!

Коментарі