Перезавантаження: 2 унікальні програми для підтримки тіла в тонусі

СПА-процедури стануть альтернативою спортзалу
11 січня 201913220
'Перезавантаження: 2 унікальні програми для підтримки тіла в тонусі'

Біль у спині та дискомфорт у м’язах – такі симптоми знайомі майже всім офісним працівникам і людям, які забагато сидять. Якщо з цим нічого не робити, то у вас можуть з’явитися вікові хвороби. Що відбувається з нашим тілом, коли ми більшу частину дня сидимо, і як уникнути негативних наслідків від цього, нам розповіла директор DaySpa “Дар Каліфа” – фахівець з медичною освітою – Людмила Лозова. 

Безліч людей не розуміють, чому шкідливо багато сидіти. Для організму це сильне навантаження. Технічний прогрес випередив еволюційні зміни, тож наше тіло страждає від сучасного способу життя. Під час роботи за комп’ютером на суглоби та хребет йде сильне навантаження, у м’язах шиї та спини утворюються затиски. Також порушується кровообіг і лімфообіг – звідси виникають варикоз, целюліт та інші проблеми і захворювання. Недостатня рухливість підсилює ці негативні наслідки і тіло слабшає. 

Якщо нічого не робити, це призведе до появи вікових хвороб навіть у молодих людей. Щоб уникнути наслідків, потрібно вчасно піклуватися про своє тіло. Більше ходіть пішки, катайтеся на велосипеді, танцюйте. А якщо ж ви не звикли займатися спортом і ведете малорухливий спосіб життя вже давно, потрібно обов’язково відвідувати процедури, що розслабляють. Насамперед – це регулярні масажі. Саме тому в “Дар Каліфа” ми створили спеціальні оздоровчі програми, які і допоможуть скинути емоційний тягар та впоратися з сучасним способом життя.

Людмила Лозова
Людмила Лозова
директор Day Spa "Дар Каліфа"
 

Спеціалісти DaySpa “Дар Каліфа” розробили дві оздоровчі програми для сучасної людини: “Перезавантаження” і “ТОП-перезавантаження”. Вони розраховані на те, щоб підтримувати здоров’я, попереджувати появу можливих хвороб, знімати нервову напругу, синдром хронічної втоми і порушення сну. 

Програма №1: “Перезавантаження” – оздоровлення, релакс і догляд

Лише 1-2 години на тиждень – і вже за місяць ваше тіло буде вдячне вам. Програма “Перезавантаження” розроблена таким чином, щоб не забирати багато вільного часу, але водночас бути максимально ефективною для тіла. Якщо ви працюєте перед монітором, відчуваєте затиски у м’язах, або ж просто маєте потребу у відпочинку, ця програма – те, що треба. Що входить у програму “Перезавантаження”:

  • підводний душ-масаж;
  • масаж голови та шийно-комірцевої зони;
  • лімфодренажний масаж тіла;
  • детокс – відпочинок у кисневій капсулі з процедурою для поліпшення кровообігу;
  • апаратний лімфодренажний масаж – пресотерапія;
  • відновлювальний масаж тіла.

 

Перша частина програми – підводний душ-масаж, який розслабить кожну клітину вашого тіла і зміцнить кровоносну систему. Під час процедури ви будете ніжитися у теплій ванній, а спеціаліст проводитиме масаж за допомогою струменя води. Окрім водяного масажу, у “Перезавантаження” входять три різновиди масажу, які допоможуть збадьоритися тілу.  

Регулярне перевантаження хребта через сидячу роботу може призвести до погіршення зору, постійного головного болю через порушення кровопостачання та захворювань серцево-судинної системи.

Апаратний лімфодренажний масаж у програмі сприяє виведенню надлишків рідини з організму і є профілактикою варикозу. Після нього ви забудете про втому ніг. Ще один плюс такої процедури – виражений антицелюлітний ефект. 

Детокс – це відпочинок у кисневій капсулі. За 30 хвилин у такій капсулі тіло насититься киснем, як за 2 години прогулянки в лісі. Погодьтеся, що після відпочинку на природі ви відчуваєте приємну легкість у тілі та маєте чудовий настрій. Після релаксу в капсулі ви почуватиметеся так само. Окрім терапії киснем, у капсулі залучена терапія світлом, теплом, ароматерапія і вібромасаж, що теж позитивно впливає на покращення настрою та результат.

  • Фото 1 - Підводний душ-масаж
  • Фото 2 - Масаж голови
  • Фото 3 - Турецький хамам
  • Фото 4 - Пресотерапія
  • Фото 5 - Киснева капсула

Програма №2: “ТОП-перезавантаження” – справжня знахідка для менеджерів та управлінців

Програма “ТОП-перезавантаження” дещо схожа на попередню. Але її створювали, враховуючи особливості людей, які постійно відчувають емоційне напруження на роботі. Ця програма більше підходить для ТОП-менеджерів, власників бізнесу і підприємців. “ТОП-перезавантаження” складається з 9 процедур, розрахованих на 4 тижні. Відвідувати DaySpa при цьому потрібно 1 раз на тиждень. Що входить у програму “ТОП-перезавантаження”:

  • турецький хамам;
  • класичний масаж тіла;
  • детокс – відпочинок у кисневій капсулі з процедурою для поліпшення кровообігу;
  • масаж голови та шийно-комірцевої зони;
  • апаратний лімфодренажний масаж – пресотерапія;
  • хіромасаж обличчя, шиї та зони декольте;
  • підводний душ-масаж тіла.

 

Оскільки ця програма для керівників і менеджерів, які відчувають постійний стрес, головна відмінність від “Перевантаження” – це наявність турецького хамаму і хіромасажу обличчя.

Техніка хіромасажу поєднала в собі прийоми класичних і східних масажних систем, хіропрактики і кінезіології. Хіромасаж обличчя, шиї та зони декольте  поступово зніме напругу у м’язах, тонізує та підтягне шкіру шиї та обличчя. Окрім розслаблення, такий масаж допоможе підтримувати молодість шкіри. 

Турецький хамам – це не просто лазня, це частина східної культури, цілющі властивості якої відомі ще з давнини. Хамам містить у собі послідовний комплекс приємних процедур. Спочатку відбувається розпарювання тіла за невисоких температур, далі на вас чекає відпочинок на теплому камені – чебек, ніжний пілінг та мильний масаж. Проливи водою і релакс у джакузі, які відбуваються після пілінгу, допоможуть організму збадьоритися та наповнитися життєвою енергією.  

 Масаж тіла здатен активізувати організм так само, як і 1 година танцю. 

Масаж голови, що входить до “ТОП-перезавантаження”, має значний вплив на організм. Такий масаж зніме напругу від стресу та розумових навантажень, тому що на цій ділянці тіла багато нервових закінчень. 

З одного боку, обидві програми допоможуть вашому тілу розслабитися і зняти напругу, з іншого – простимулюють обмінні процеси в організмі. Пам’ятайте, малорухливий спосіб життя має негативні наслідки, але їх можливо нейтралізувати й попередити. Для цього не обов’язково щоденно займатися виснажливими вправами, достатньо раз на тиждень відвідувати DaySpa “Дар Каліфа”. 

Таїсія Поєдинок

Хочете підказати нам тему статті чи новини? Напишіть її на пошту нашому редактору і +100500 до карми вам гарантовано!
Партнерська публікація
Коментарі