Пісне меню | Фото | Ціна, грн | Вага(об'єм) | |
---|---|---|---|---|
"Дачний букет" | 75 | 1/300 г | ||
Червоне лобіо з горіхами | 65 | 1/200 г | ||
Лобіо по-імеретинськи | 60 | 1/250 г | ||
Асорті з солінь | 60 | 1/460 г | ||
Баклажани в горіховому соусі | 90 | 1/150 г | ||
Баклажани в часниковому соусі | 90 | 1/150 г | ||
Маслини | 60 | 1/100 г | ||
Оливки | 60 | 1/100 г | ||
Лимон | 20 | 1/100 г | ||
Салат з капусти з огірками | 35 | 1/200 г | ||
Салат "Хвилинка" | 40 | 1/200 г | ||
Салат "По-домашньому" огірки, помідори, зелень, олія соняшникова | 60 | 1/200 г | ||
Салат "Нептун" кальмари, помідор, огірок, перець, сік лимона, олія | 60 | 1/200 г | ||
Судак під цибулею | 100 | 100/50 г | ||
Судак з овочами в томатному соусі | 140 | 100/100 г | ||
Оселедець під цибулею | 75 | 100/50 г | ||
Сациві з риби | 120 | 100/150 г | ||
Картопля по-домашньому | 30 | 1/250 г | ||
Картопля Фрі | 30 | 1/200 г | ||
Аджапсандалі | 90 | 1/325 г | ||
Рис відварний | 30 | 1/150 г | ||
Овочі печені на вугіллі | 170 | 1/500 г | ||
Суп грибний | 40 | 1/300 г |