PEGAS - Історія створення стайні 'PEGAS'

Історія створення стайні "PEGAS"


  • Дата: 27 грудня 2017, 17:35

Сьогодні я розповім Вам про те, як ми з'явилися.

Мрія! Все почалося, звичайно ж, з мрії, але від мрії до реальності буває досить тернистий шлях...

Про створення Домашньої стайні я задумалася в далекому 2010 році, коли доля занесла мене погостювати в прекрасне містечко поруч з усім відомим містом Одесою. Там я вперше побачила маленьку затишну домашню стайню, і саме там, моя мрія про своїх коней знайшла яскраві обриси. До речі, до того часу я вже досить довго працювала в сфері прокату коней, але бажання мати свою конячку не покидало мене. І ось тепер я нарешті зрозуміла, чого саме я хочу і в якому напрямку рухатися.

Мрія знайшла обриси, але на той момент я жила в квартирі, більшу частину часу проводила на стайні і дуже хотіла, щоб кінь, з яким я працювала, і який підкорив моє серце, став моїм фактично, а не тільки по внутрішньому відчуттю!

І всупереч всім перешкодам, а боротьба за краще життя для цього коня тривала більше двох років, на початку 2011 року відбулося довгоочікувана і вистраждана подія, мій улюбленець, кінь по кличці Забіг, переїхав на нове місце проживання, і з цього почався мій шлях коневласника. Але рік 2011 вирішив, що мені цих турбот мало. Після ще одного сезону в Криму, я привожу звідти для свого знайомого, який, ну, дуже хотів свого коня, мерена по кличці Мілан. Але життя робить свої поправки, і всупереч моїм очікуванням, по волі долі, кінь потрапляє також під моє крило. І мені доводиться стати власницею вже двох прекрасних конячок. Далі було багато життєвих і нелегких випробування пов'язаних з утриманням, вихованням, психологічної та фізичної реабілітації даних конячок, і я навіть не уявляю, як би я впоралася, якби не близькі мені друзі, які мене підтримали і допомагали мені в цей нелегкий для мене час.

До народження стайні "Пегас", ще було три роки, з невеликим. Якщо озиратися назад, то вони пролетіли досить швидко, і в 2015 році я поміняла свою затишну квартирку на заміський будиночок, де і народилася Домашня стайня "Пегас".

Переїхавши сюди, теж, багато виявилось нелегким. У мріях ми малюємо все в більш райдужному світлі, ніж все відбувається в реальності. Мені здавалося, що переїхавши, вся моя життя відразу перетворитися в казку, адже нарешті збулася моя мрія і конячки стали жити зі мною. Я щиро вірила, що як тільки ми переїдемо, у нас відразу побудується справжня стайня, для того щоб мої улюбленці жили як годиться. Зробімо справжній манеж. А ще окремий вхід для зручності людей, які приїжджають до нас за позитивними емоціями. Але життя вносить свої корективи і знімає з нас наші рожеві окуляри. На даний момент, а вже минуло більше ніж 2,5 року, ми все ще в процесі будівництва стайні та благоустрою території.

Я точно знаю, що ми впораємося, і стайня буде добудована (дай Бог в цьому 2018 році), я дуже цього хочу і з усіх сил прагну до цього! А ще буде дороблений манеж, для того щоб Ви мої дорогі відвідувачі, мали змогу насолоджуватися їздою в манежі, ну і, звичайно ж, я щиро вірю, що нарешті-то, буде обладнаний окремий заїзд, з входом для Вас, мої улюблені відвідувачі. Я не дарма називаю Вас улюбленими відвідувачами, адже моє щире переконання, що до коней притягуються тільки щирі і добрі люди, які не рідко стають мені дійсно хорошими друзями. Так що, якщо ми з вами ще не знайомі, буду щиро рада нашому знайомству!

Коментарі