Antipasti. Закуски | Фото | Ціна, грн | Вага(об'єм) | |
---|---|---|---|---|
Сирна італійська колекція Філадельфія з маслинним мусом, брі, моцарелла, пармезан під соусом мостардо | 378 | 100/125/125/50/50 г | ||
М'ясна італійська колекція прошуто крудо, спек, салямі, оливки, маслини | 193 | 50/50/50/40 г | ||
Карпаччо з лосося | 220 | 100/10 г | ||
Тартар з телятини | 154 | 150/60/30 г | ||
Паштет з печінки курчати подається з цибульним мармеладом і грінками | 56 | 120/70 г | ||
Форшмак зі свіжим огірком подається з картоплею пай і грінками | 66 | 120 г | ||
Карпаччо з телятини з трюфельним соусом | 163 | 220 г | ||
Грецькі оливки | 100 | 57 г | ||
Оселедець власного засолу з картопляними крокетами Сир овочевий старий, козячий екстра витриманий, бункерний, старий амстердам, іль густо пуро, дорблю, фініки, мед з трюфельним смаком | 73 | 100г/100г |