Дар Каліфа - ТОП 5 популярних процедур для чоловіків

ТОП 5 популярних процедур для чоловіків


  • Дата: 2 квітня 2018, 11:00

Скільки разів ви чули, що все СПА-процедури призначені тільки для жінок

А адже цей стереотип дуже заважає чоловікам прийти в СПА-салон і отримати додаткову дозу здоров'я, краси і розслаблення. Тому, дорогі жінки, дівчата, тільки ви можете переконати вашого коханого, що всі процедури для них корисні і потрібні так само, як і для вас!

Тим більше в "Дар Каліфа" є спеціально розроблені СПА-програми і СПА-догляди тільки для чоловіків. А це дуже важливо – адже деякі представники сильної статі погоджуються йти в СПА-салон тільки тоді, коли дізнаються, що програма саме чоловіча.

Так навіщо чоловікові СПА?

Чоловіки схильні до стресу навіть більше, ніж жінки, тому у них частіше зустрічаються м'язові затиски, блоки, і як наслідок – різні хронічні захворювання. Регулярні СПА-процедури допомагають вирішити цю проблему, дозволяючи енергії вільно протікати тілом. Також чоловік може розслабитися в СПА, абстрагувавшись від проблем і тривожних думок.

Чи можливо допомогти чоловікові полюбити СПА?

Затиснуте в стереотипи чоловіче мислення стане нам, жінкам і дівчатам, перешкодою в цьому випадку. Але Ви можете почати з романтичного спільного походу на будь-яку з наших СПА-програм. Чоловікові це в будь-якому випадку сподобається! І він вже сам зацікавиться іншими СПА-пропозиціями.

Головне – будьте терплячіші до Вашого партнера, проявляйте якомога більше турботи і Ваш чоловік захоче почути вашу пораду.

А ми можемо Вам в цьому допомогти і підказати ТОП-5 улюблених чоловіками процедур!

  • 1 місце. Турецький хаммам
  • 2 місце. Загальний класичний масаж тіла
  • 3 місце. Тайський масляний масаж тіла
  • 4 місце. Японська баня Офуро, доповнена масажами
  • 5 місце. Апаратний педикюр

Щиро Ваш, Дар Каліфа

Коментарі