Дар Каліфа - Догляд за обличчям після зими

Догляд за обличчям після зими


  • Дата: 2 квітня 2018, 10:35

Запитання: Як доглядати за шкірою обличчя після зими?

Наш косметолог Юлія Агапова відповідає: Навесні, коли наш організм прокидається після зимової сплячки, він помітно оновлюється. І особливих оновлень вимагає шкіра обличчя і тіла, яка перенесла масу мікростресів, відчуваючи на собі вплив морозу, холодного вітру, снігу і відсутність здорової порції природного ультрафіолету. В період міжсезоння обличчя особливо потребує комплексного очищення, живлення і нормалізації балансу РН. Як відомо, взимку під впливом зовнішніх факторів шкіра переживає справжній стрес: до неї прилипає пил і бруд, закупорюються пори, всередині яких розмножуються хвороботворні мікроорганізми, на тлі недостатньо відтоку сального вмісту утворюється акне і комедони. Як результат, шкіра часто стає запаленою, на обличчі з'являється жирний блиск, шкіра виглядає непрезентабельно.

Перший етап – очищення шкіри

Звичайно ж, говорячи про етапи очищення не можна не згадати найпопулярнішу його процедуру – чистку, яка може бути ультразвуковою (шліфування) та механічною (ручна). Подібні чистки не відрізняються занадто агресивним впливом на шкіру, хоча механічну чистку ми використовуємо досить рідко – за показаннями стану шкіри або, в крайньому випадку, зонально. Зараз особливо популярна комбінована чистка обличчя, в якій використовується як ультразвукове, так і механічне чищення. Якщо говорити про частоту використання, чистку досить робити не частіше разу на місяць – як  процедуру з догляду.

Етап другий – Насичення шкіри

Після етапу очищення, ми починаємо зволожувати шкіру обличчя. Для цього ми наповнюємо шкіру, в першу чергу, гіалуроновою кислотою. Також на цьому етапі важливо наситити шкіру поживними емульсіями, вітамінними сироватками, масками, колагеновим або еластиновим комплексом. Але найбільш інтенсивне відновлення шкіри – це ін'єкції краси. Починаючи з мезотерапії, редермалізації, біоревіталізації...... Ми на 100% відновлюємо шкіру і готуємо до літніх сонячних інгаляцій.

Етап третій – Масаж обличчя

Масажі обличчя і мікроструми хороші тим, що показані абсолютно в будь-який час року, не лише влітку. Цілий рік вони добре працюють на те, щоб покращувати кровообіг, вирівнювати колір обличчя, перешкоджати утворенню зморшок, особливо мімічних. Більш того, масаж і мікроструми роблять більш ефективною дію попередньо нанесених на шкіру косметичних або лікувальних засобів, допомагаючи їм проникнути глибше.

Ми рекомендуємо нашим гостям такі косметологічні догляди навесні:
1. Програма комбінованої чистки обличчя
2. Програма ліфтинговий догляд на гідропептидах
3. Пластитермія обличчя, шиї та зони декольте
4. Антистрес догляд "Фруктові кислоти"
5. Унікальний комплекс для обличчя, шиї та зони декольте "Перлина життя"
6. Відновлюючий догляд "Морська енергія"
7. Програма інтенсивного зволоження і живлення шкіри
8. Мікрострумова терапія обличчя з гіалуроновым гелем
9. Трикислотний поверхневий пілінг обличчя DermaShine3
10.Ультразвуковий фонофорез шкіри обличчя
11. Мезотерапія/біоревіталізація обличчя

Хто ще сумнівається – приходьте на консультацію до мене, косметолога Дар Каліфа Юлії Агапова, – ми підберемо найбільш ефективну процедуру саме для Вас!

Щиро Ваш, Дар Каліфа

Коментарі