Центр відновної медицини та соціально-психологічної допомоги - Що чи хто є основною причиною простудних та інших захворювань?

Що чи хто є основною причиною простудних та інших захворювань?


  • Дата: 16 січня 2018, 15:10

Часто звучить відповідь – ослаблений імунітет.

Тоді виникає наступне запитання: що чи хто є причиною ослабленого імунітету?

Із десятирічного досвіду фахівця з профілактичної та відновної медицини, спеціаліста по гемоскануванню на запитання що є причиною ослабленого імунітету можна однозначно відповісти – це стреси та неконтрольована кількість паразитів в організмі людини.

Наприклад: в однієї людини в крові достатньо часто можна виявити від 1 до 5-ти і більше видів личинок глистів, від 1 до 4-х та більше видів простіших, від 1 до 3-х та більше видів грибків, від 1 до 3-х видів патогенних бактерій, токсини життєдіяльності яких дуже ослабляють імунітет людини.

Усунути цю проблему дуже легко та дешево – це вчасно пройти діагностику крові методом гемосканування 1-2 рази в рік в Центрі відновної медицини, психологічної та соціальної допомоги БФ "ВАМ", а також пройти профілактичний курс лікування без побічних дій недорогими вітчизняними фітопрепаратами.

На запитання хто є причиною ослабленого імунітету можна однозначно відповісти – це сама людина, яка безвідповідально відноситься до самої себе та до своїх дітей (вчасно не обстежується сама та не обстежує своїх дітей, а також не веде здоровий спосіб життя).

Про методи профілактики та усунення наслідків стресів, та методи підвищення імунітету, хто зацікавлений бути здоровим, може отримати консультацію, пройти цикл тренінгів на базі нашого Центру відновної медицини.

Коментарі