Центр відновної медицини та соціально-психологічної допомоги - 'Ламідан' – поєднання природних властивостей та високих технологій. Інноваційний продукт

"Ламідан" – поєднання природних властивостей та високих технологій. Інноваційний продукт


  • Дата: 22 січня 2016, 14:50

В останні десятиріччя в Україні спостерігається збільшення кількості серцево-судинних, шлунково-кишкових, ендокринних та онкологічних захворювань, що супроводжуються порушенням імунітету. Головною причиною їх виникнення є несприятливе екологічне середовище, а також суттєва зміна структури і якості харчування. Тому проблема збереження здоров`я і збільшення тривалості життя є достатньо актуальною. В результаті інтенсивної техногенної діяльності людини натуральні рослинні продукти стрімко знизили свої споживчі якості, перестали забезпечувати потреби організму в необхідних макро- і мікроелементах, вітамінах і мінералах. Нажаль, організм людини не здатен відчувати нестачу цих речовин. Тривалий дефіцит мікро- і макроелементів, вітамінів і мінералів дає про себе знати  захворюваннями, що входять до групи "хвороб недостатності". 

Одним із шляхів запобігти руйнуванню здоров`я є споживання якісних лікувально-профілактичних продуктів.
Біогель "Ламідан"- натуральний поліфункціональний лікувально-профілактичний продукт, який справляє виражену позитивну дію по кількох напрямках оздоровлення організму.

Він виготовлений із цінного сорту водорості "ламінарія японська", яка росте в екологічно чистих водах морів Далекого Сходу. Ці рослини характеризуються тим, що їх солевий склад дуже близький до складу крові і тканинної рідини в організмі людини. За складом мікро- и макроелементів, мінералов і вітаминів ламінарія японська в багато разів перевершує наземні рослини, а деякі компоненти знайдені тільки в ній. До складу ламінарії японскої входять полісахариди (альгінова кислота – 35%, високомолекулярний ламінарин – 21%, маніт – 21%, фруктоза, фукоїдан – 7%), йодіди – 2,7%, вітаміни групи В, а також А, С, D, Е, РР, каротиноїди. Із мікро- и макроелементів: вуглець, водень, кисень, азот, кальцій, магній, марганець, молібден, селен, хром, мідь, бор, йод, фосфор, калій, натрій, залізо, кремній, сіра, цинк, фтор, бром, кобальт та ін. Клітковини – 6-14%. Полісахариди фукоїдан і ламінарин гальмують розвиток ракових клітин і запобігають росту злоякісних пухлин.

Сучасна технологія дозволяє зберегти унікальний природній склад цієї рослини, препарат легко і повністю засвоюється організмом.

20 г біогелю достатньо для підтримання необхідної добової норми йоду і селену в умовах йодоселенодефіциту, та вироблення організмом гормонів, які регулюють практично всі органи і системи. Біогель містить йод у сполученні з білком, він не руйнується при тривалому зберіганні. Продукт "Ламідан" не має вікових обмежень, не містить будь-яких консервантів, барвників, ароматизаторів. 

Клінічні дослідженя, проведені під керівництвом директора НДІ фітотерапії Ужгородського національного університету, д. мед. н., проф. О. М. Ганич довели позитивний вплив натурального препарату "Ламідан"® на функцію щитовидної залози, імунітет, загальний стан здоров’я та працездатність. ("Йододефіцитний стан: можливості його корекції" Ганич Т.М., Ганич О.М., Скаканді С.И., Павлик Є.І.). 

"Ламідан" доречно споживати як спеціальний харчовий продукт в раціонах дієтичного і лікувально-профілактичного харчування, оздоровлення організму та комплексного лікування окремих захворювань. (Методичні рекомендації, затверджені протоколом МОЗ № 05/10 від 30.06.2010р.).

Ламідан в дитячому харчуванні

  • повністю забезпечить дитячий організм натуральним органічним йодом, який особливо необхідний в період росту, при підвищених розумових та фізичних навантаженнях і селеном, без якого йод не засвоюється;
  • компенсує незбалансованість харчування, так як містить 67 необхідних організму макро-, мікроелементів;
  • значно підвищить здатність організму чинити опір вірусам та мікробам за рахунок посилення активності імунної системи;
  • налагодить процес травлення.

Захворювання щитовидної залози

Для нормального функціонування йод-залежних гормонів необхідно постійне надходження йоду. Його дефіцит є домінуючою причиною розвитку зобу, зниження репродуктивної функції, порушення розумового та фізичного розвитку дітей і підлітків, кретинизма с незворотніми змінами в центральній нервовій системе, а також поглинання радиоактивного йоду при екологічних катастрофах.
Йод є складовою частиною гормонів щитовидної залози і життєво необхідний в процесах метаболізму, які регулюють функції систем і органів людського організму.
Виробіток гормону трийодтироніну цілком залежить ще від одного мікроелементу – селену. Йод і селен взаємодіють, аби поліпшити метаболізм гормонів щитовидної залози. При недостатності селену в раціоні харчування розвивається селенодефіцітний зоб. Для вироблення гормонів щитовидної залози потрібні і такі мікроелементи як залізо, цинк, мідь, марганець.
Наявність в "Ламідані" йоду і селену в органічній формі, тобто пов’язаних з білком, а також співвідношення між ними 1:0,7 забезпечує нормальне функціонування щитовидної залози і оптимальне вироблення її найважливіших гормонів, що регулюють діяльність практично  всіх органів і систем організму. Ще одна цінність – серед органічних сполук "Ламідану" присутні рослинні аналоги гормону щитовидної залози – тиреоїдину.

Захворювання  сердцево-судинної системи, атеросклероз, холестеринемія  

  • "Ламідан" попереджує розвиток атеросклерозу; 
  • суттєво зменшує ризик інфарктів, інсультів; 
  • знижує рівень холестерину;
  •  показаний як для профілактики сердцево-судинних захворювань, так і в комплексному лікуванні цих захворювань, для запобігання рецидивів. 

Очищення організму 

Ламідан має властивості ефективного натурального ентеросорбенту, який діє селективно без порушення кальцієвого обміну в організмі. Це зумовлено вмістом у препараті альгінату натрію (понад 35%). Жоден із відомих нині сорбентів за ефективністю і селективністю дії не може конкурувати з альгінатами бурих водоростей. За даними досліджень НЦРМ АМН України сорбційний ефект по відношенню до свинцю становить близько 98%, стронцію- 90, цезію-137 – до 70%. Вживання "Ламідану" посилює дезінтоксикаційну функцію печінки. Його доцільно використовувати для відновлення під час і після хіміо- та променевої терапії.

Розлади травлення

"Ламідан" впливає знеболююче на шлунково-кишковий тракт, відновлює його мікрофлору, нормалізує випорожнення кишечнику. 

Цукровий діабет

"Ламідан" показаний при цукровому діабеті, тому що містить такі складові як інулін і рослинна клітковина, які сприяють зниженню рівня цукру в організмі.

Ламідан у дієтах для схуднення

"Ламідан" сприяє схудненню завдяки комплексній дії на організм, а саме нормалізує обмін речовин, чистить кишечник, викликає почуття ситості. Він містить поліненасичені жирні кислоти, вітаміни, мінерали, клітковину, інші поживні речовини, а його калорійність складає всього 8 кк/100 гр.

Хронічна втома

"Ламідан" допомагає боротися з хронічною втомою, підживлюючи організм корисними речовинами, та допомагаючи звільнятися від шлаків. Вже за кілька днів людина, яка вживає "Ламідан", відчуває приплив енергії, покращення самопочуття, підвищення настрою.

Продукт "Ламідан" - інноваційний: він захищений 12 патентами України. Винахід "Спосіб одержання поліфункціонального продукту з ламінарієвих водоростей" став переможцем Всеукраїнського конкурсу "Винахід року" в номінації "Кращий винахід у галузі біотехнології та харчової промисловості".
"Ламідан"® удостоєний вищої нагороди Всесвітньої організації з інтелектуальної власності (Женева).

Рішенням Міжнародного екологічного фонду підприємство-виробник  занесене до Реєстру виробників і постачальників натуральної та безпечної продукції.
На підставі численних клінічних досліджень і експертиз, виконаних у провідних установах України й Росії, продукт "Ламідан"® рекомендується для широкого впровадження як лікувально-профілактичний засіб у дієтотерапії хворих на цукровий діабет, із порушенням обміну речовин, захворюваннями крові, шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної, ендокринної систем, опорно-рухового апарату, при йодоселенодефіцитних станах, для підвищення працездатності, а також для профілактики онкологічних захворювань і виведення радіонуклідів після сеансів хіміо- і променевої терапії.

Технічні умови на виробництво і продукт Ламідан пройшли усі передбачені законодавством експертизи, дослідження та апробації в інстанціях Міністерства охорони здоров’я і Держспоживстандарта України (Висновки Державної санітарно-епідеміологічної експертизи №05.03.02-04/40990 від 29.08.2006р., №05.03.02.-04/47270 від 04.10.2006р. № 05.03.02-04/32431 від 02.06.2009р.).

Клінічні дослідження і експертизи проведені Науковим центром радіаційної медицини АМН України, Інститутом екогігієни і токсикології ім. Л.І. Медведя МОЗ України, Медичним радіологічним науковим центром Російської АМН, Санкт-Петербурзькою державною медичною академією ім. І.І. Мечнікова, НДІ фізико-хімічної біології Московського державного університету ім. М.В. Ломоносова, Одеським Державним медичним університетом МОЗ України, Ужгородським Національним університетом Міністерства науки і освіти України, Центральною санітарно-технічною харчовою лабораторією ЗАТ "Укрпрофоздоровниця".

"Ламідан"  нагороджений дипломами і медалями кількох престижних міжнародних виставок та конкурсів, зокрема Платиновим знаком якості, медаллю "Екологічно чиста і безпечна продукція". Підприємство-виробник  - лауреат та переможець національних программ "100 кращих товарів України", багатьох інноваційних проектів.

Єдиним протипоказанням до вживання Ламідану є підвищена чутливість до йоду.

Звертайтеся до нас за більш детальною інформацією!

т. (0472) 508-123
    (093) 198-61-99
    (098) 826-84-79

Фото 3

Фільм'"Ламідан" – поєднання природних властивостей та високих технологій. Інноваційний продукт' - фото 1
Фільм'"Ламідан" – поєднання природних властивостей та високих технологій. Інноваційний продукт' - фото 2
Фільм'"Ламідан" – поєднання природних властивостей та високих технологій. Інноваційний продукт' - фото 3
Коментарі