B-Flexy - LPG масаж на апараті B flexy Cellustop в Черкасах

LPG масаж на апараті B flexy Cellustop в Черкасах


  • Дата: 11 квітня 2017, 16:00

Прийнято вважати, що вакуумно-роликовий масаж часто роблять дівчата, щоб позбутися целюліту. Частково це так і є, але властивості масажу однаково корисні як для жінок, так і для чоловіків. Причиною цього може бути постійно сидяча робота, малорухливе життя, погане харчування та інші причини, які можуть позначитися не тільки на вазі, але і фізичному стані тіла людини в цілому.

Під час проведення масажу здійснюється розблокування лімфатичної системи, активізується кровообіг і метаболічні процеси, що дозволяє усунути набряклості, відновити приплив життєвої енергії, підвищити загальний тонус організму. М'язи отримують потужну стимуляцію, що особливо важливо для тих, хто активно займається спортом.

Антицелюлітний LPG масаж виконується на апараті B-FLEXY Cellustop, який з допомогою вакууму впливає на шкірно-жирову складку, сприяє розширенню лімфатичних і венозних судин і появі пульсової хвилі, що стимулює відтік лімфи і венозної крові з тканин.

У результаті цього в підшкірному шарі здійснюється інтенсивне вироблення колагену та формується правильний каркас, активізується обмін речовин, розщеплюються жири, виводяться токсини і тканини забезпечуються киснем. В результаті чого пацієнт не тільки худне, але й отримує приплив життєвих сил.

Не відкладайте свою нову фігуру на завтра! Здивуйте себе та оточуючих своїм струнким тілом вже сьогодні!

Коментарі