У Черкасах з'явився найсучасніший УЗД-апарат

"GE Voluson E8" –  апарат експертного класу, справжня знахідка для акушерів і гінекологів.

18 червня86731
'У Черкасах з'явився найсучасніший УЗД-апарат'

Кожна жінка при надії за 9 місяців щонайменше 2-3 рази повинна пройти процедуру УЗД. І на кожне дослідження майбутня мама чекає з нетерпінням. Унікальний УЗД-апарат експертного класу "GE Voluson E8" використовує для покращення якості зображення в 3D- і 4D-форматах систему "HD Life", аналогів якої немає в інших апаратах.

У Черкасах зробити таке УЗД тепер можна в медичному центрі "Авіцена". Обстеження проводить лікар вищої категорії Ігор Латиш. Він і розповів нам про унікальний апарат.

УЗД-апарат створює об'ємне зображення в режимі реального часу

"Voluson E8" – УЗД-апарат експертного класу. Це останнє слово у галузі ультразвукової діагностики в світі. Завдяки високій роздільній здатності і декільком механізмам покращення якості зображення, результати дослідження на інноваційному апараті будуть набагато більш точними, ніж на старіших моделях. Якість зображення дозволяє розглянути дрібні структури з високою точністю.

Цей апарат – справжня знахідка для акушерів і гінекологів. Глибоке проникнення ультразвукових хвиль дозволяє вже на ранніх термінах виявити можливі вади розвитку, побачити об'ємне зображення малюка, оцінити його серцеву діяльність і рухову активність.

Огляд у форматі 3D і 4D проводять на терміні від 12 до 34 тижня вагітності. Апарат дозволяє створити об'ємне зображення в режимі реального часу і побачити на екрані, як рухається дитина. Але якість зображення 3D і 4D може залежати від кількості навколоплідних вод, розташування плода і товщини підшкірно-жирового шару.

  • Фото 1 - Фото УЗД на "General Electric Voluson E8"
  • Фото 2 - Фото УЗД на "General Electric Voluson E8"
  • Фото 3 - Фото УЗД на "General Electric Voluson E8"
  • Фото 4 - Фото УЗД на "General Electric Voluson E8"

Шоу-рум для тата

Нерідко на УЗД жінку супроводжує чоловік або інші близькі люди, адже всім цікаво дізнатися, як росте і розвивається новий член родини. Спеціально для родичів у медичному центрі "Авіцена" обладнали окрему кімнату з великим екраном. На екран виводять зображення дослідження в реальному часі. Тобто всі близькі зможуть побачити те, що бачить лікар і майбутня мама в кабінеті УЗД. Крім того, після процедури ви отримаєте запис дослідження на цифровий носій (CD-диск) і кольорову фотографію.

За допомогою "Voluson E8" можна пройти УЗД будь-яких органів

Новий УЗД-апарат використовують не лише в акушерстві та гінекології. За допомогою "Voluson E8" можна пройти будь-яке УЗД-обстеження. Якість зображення дозволить лікарям більш точно поставити діагноз і зрозуміти причину проблеми.

Також "Voluson E8" застосовують для дослідження щитоподібної та молочної залоз. Якщо у жінки знайшли новоутворення, УЗД на цьому апараті дозволить визначити щільність його структури. Таке дослідження називається еластографія, і воно нічим не поступається рентгенівським методам обстеження.

Пройти УЗД-обстеження на апараті "GE Voluson E8" можна в медичному центрі "Авіценна", розташованому по вул. Чехова, 101.

Маргарита Годуліна

Хочете підказати нам тему статті чи новини? Напишіть її на пошту нашому редактору і +100500 до карми вам гарантовано!
Партнерська публікація
Коментарі
  • Фото

    Тут еще главное, чтоб врачи умели обращаться с этим оборудованием и понимали, что там вообще на экране показывает. А то ведь какой толк от него будет, если никто не может правильно расшифровать, что там оно показывает? Я вот как делала УЗИ органов брюшной полости в Медикоме, так и в расшифровке все написано, и так специалист на словах мне пояснил что и как, направил на консультацию к хирургу. Потому как сразу предположил, что нужна операция... А буквально 8 мес. назад проходила плановый медосмотр в гос.больнице, ничего не увидели. Не буду утверждать, что врач был недостаточно квалифицированный... все ведь знаем какое по бесплатным больницам допотопное оборудование(((