Афіна - За скільки можна вивчити англійську мову з нуля?

За скільки можна вивчити англійську мову з нуля?


  • Дата: 24 січня 2020, 13:00

Практично кожен студент, який приходить до нас на курси, ставить це питання.

Отже, скільки потрібно часу, щоб вивчити мову?

Методисти Кембриджа розрахували, щоб досягти рівня А1, вам знадобиться приблизно 100 годин на курсах. Крім того, на кожну годину уроку повинні припадати мінімум 1 година роботи вдома і ще 1-1,5 години не навчальної діяльності – фільми, книги, підкасти тощо. Також чим вище рівень – тим більше часу треба виділити на його вивчення.

Тому якщо Вам пропонують англійську в групі 8-10 людей за 3 місяці, 3 тижні або 3 дні – не вірте! Звичайно ж, якісь слова і фрази ви завчите, а так само отримаєте загальні знання про структуру мови. Але чи зможете ви розмовляти після таких курсів?

Крім часу, витраченого на вивчення мови, треба враховувати ще кілька дуже важливих факторів:

• регулярність;
Вивчаючи мови дуже важливо дотримуватися регулярність занять. Краще займатися 3 рази в тиждень по годині, ніж раз у два тижні 4 години поспіль.

• здібності;
Швидкість сприйняття нового матеріалу дуже індивідуальна. Хтось, прочитавши слова 1-2 рази, відразу запам'ятовує їх, а комусь потрібно багато раз їх повторити, прописати та ще багато разів повторити.

• мотивація;
Так, саме це скромне слово приховує за собою дуже багато. Коли у людини є реальна мета, наприклад, переїзд в іншу країну, навчання, хороша робота, то учні засвоюють матеріал набагато швидше і краще.

Отож, вивчаючи мови необхідно ставити для себе реальні терміни. За допомогою фахівця ви зможете поставити цілі, дізнатися свій рівень, на який можна спиратися для досягнення подальшого прогресу. Все інше залежить тільки від вас!

Коментарі