Де купити карнавальний костюм на Новий рік?

Ми знайшли костюмерну з найбільшим вибором святкових убрань у Черкасах.
30 листопада 201549000
'Де купити карнавальний костюм на Новий рік?'

Щойно справа наближається до середини грудня, а в торгових центрах міста з'являються святкові ялинки та гірлянди, ми вирушаємо на пошуки карнавального костюма сину в дитячий садок, доньці на вечірку і собі на корпоратив. Схоже, нам вдалося знайти місце, де ви зможете обрати красиві і якісні новорічні костюми для всієї родини.

Ательє-костюмерна "5-й сезон" пропонує понад 300 різновидів карнавальних костюмів на будь-який смак. Святкове цікаве вбрання тут можна взяти на прокат, купити або пошити на замовлення. Головні переваги костюмерної – демократичні ціни, величезний вибір аксесуарів, а також наявність костюмів і для дорослих, і для дітей.

Від Зайчика до Султана...

  • Фото 1 - Де купити карнавальний костюм на Новий рік?
  • Фото 2 - Де купити карнавальний костюм на Новий рік?
  • Фото 3 - Де купити карнавальний костюм на Новий рік?
  • Фото 4 - Де купити карнавальний костюм на Новий рік?

Вибір костюмів дійсно великий: все залежить від того, для кого ви шукаєте вбрання. Дорослі можуть обрати як традиційні костюми Сніговика, Снігуроньки, Діда Мороза, так і перевтілитися в більш незвичайних героїв Жінку-кішку, Людину-павука, Супермена.

Для дитячих свят дівчинці можна обрати традиційні костюми Зайчиків, Ялинок, Білочок, Метеликів. Старші діти обирають героїв улюблених мультфільмів та серіалів. Хлопчики можуть перевтілитися в Лицаря, Бетмена, Людину-Павука, Султана, Пірата, Мушкетера, Короля, Ковбоя, Гусара і навіть Джигіта... Ну а дівчата – у Східну красуню, Індіанку, Златовласку, Принцесу, Червону шапочку. Останнім часом дуже популярною є героїня мультика "Холодне серце" Ельза, а також сучасна Попелюшка.

У великій кількості представлені традиційні костюми тварин – Котика, Вовка, Зайчика, Лисички, Ведмедика. З незвичайних "персонажів" тваринного світу в костюмерній можна знайти оригінальні вбрання Пінгвіна, Бджілки, Поросяти, Жабки, Козеняти, Коника, Снігура, Леопарда.

  • Фото 1 - Де купити карнавальний костюм на Новий рік?
  • Фото 2 - Де купити карнавальний костюм на Новий рік?
  • Фото 3 - Де купити карнавальний костюм на Новий рік?
  • Фото 4 - Де купити карнавальний костюм на Новий рік?

Скільки коштує карнавальний костюм?

Вартість костюмів для продажу стартує з 200 гривень, все залежить від розміру, якості матеріалу, класифікації тканини тощо. Середня вартість дитячого костюма – близько 300-350 гривень.

Прокат дитячого новорічного вбрання обійдеться в 100 гривень, дорослого – у 150 гривень. Ніяких документів залишати не потрібно, клієнтів просять тільки про грошову заставу в розмірі вартості вбрання.

Ніяких обмежень у виборі костюма немає! У нас величезний асортимент убрань, не тільки на Новий рік, але і на інші тематичні свята – Хелловін-вечірки, свято осені, фотосесії, костюмовані заходи. Якщо бажаного вбрання немає в наявності, все, що малює ваша фантазія, можна пошити і втілити в життя. Для нас всі новорічні костюми – незвичайні, адже ми їх створюємо... Для нас вони як живі створіння, в які ти вкладаєш свої сили, фантазію, любов! У процесі роботи ти уявляєш собі цього героя. Поки пошиєш його, він стає майже рідним. Додав певні аксесуари – і персонаж уже проявляє свою індивідуальність. Робота над костюмом триває недовго. У нас працюють професіонали: можна прийти, обрати тканини, замовити модель і буквально на наступний день забрати готовий карнавальний костюм.

Наталія Бобович
Наталія Бобович
директор ательє-костюмерної "5-ий сезон"
 

  • Фото 1 - Аксесуари
  • Фото 2 - Аксесуари
  • Фото 3 - Аксесуари
  • Фото 4 - Аксесуари
  • Фото 5 - Аксесуари
  • Фото 6 - Аксесуари
  • Фото 7 - Аксесуари
  • Фото 8 - Де купити карнавальний костюм на Новий рік?

Приємний бонус

Ательє-костюмерна, крім різноманітних костюмів, пропонує величезний вибір аксесуарів – капелюхів, крилець метеликів, чарівних паличок, корон, ріжок, вушок, пістолетів, бандан, масок тварин тощо. Тут можна знайти окуляри Гаррі Поттера, капці ельфа, шолом справжнього вікінга, королівську корону і багато іншого...

Є чудові варіанти карнавальних масок, "котячі" комплекти (вушка, бантик і хвостик), а також яскраві перуки і шапки – для тих, хто надає перевагу мінімальним новорічним перевтіленням. Крім того, представлений реквізит можна орендувати для танцювальних та інших концертних виступів. Одним словом, якщо ви хочете потрапити в царство костюмів та аксесуарів, де можна знайти все і навіть більше, прямуйте прямо в костюмерну "5-ий сезон". Щоб вашу червону шапочку або чарівну паличку не використовували інші, про свій новорічний образ краще потурбуватися заздалегідь!

Фото – Олександр Рибалка 

Хочете підказати нам тему статті чи новини? Напишіть її на пошту нашому редактору і +100500 до карми вам гарантовано!
Коментарі