Тиджень грузинської кухні у корчмі "Тарас Бульба"
- Дата: Архів21 - 27 березня 2016
Запрошуємо поласувати грузинськими стравами в нашому меню:
- Суп харчо – традиційний грузинський суп з телятиною, рисом, зеленню та спеціями (300 г) – 43 грн.
- Чашушулі з телятиною – смажена телятина з підливою зі стиглих томатів, приправлена запашними спеціями, часником, цибулею та свіжою зеленню (300 г) – 69 грн.
- Аджапсандалі – овочеве рагу по-грузинськи (300 г) – 53 грн.
- Хачапурі по-аджарськи – хачапурі з сиром сулугуні та яйцем (280 г) – 45 грн.
- Кубдарі – з м’ясом та духмяними грузинськими спеціями (500 г) – 85 грн.
- Хінкалі – мікс яловичини та свинини або баранини (300 г) – 47 грн.
- Баклажани по-грузинськи – смажений баклажан з горіховою пастою та кінзою (200 г) – 52 грн.
Коментарі