Тарас Бульба - Тиджень грузинської кухні у корчмі 'Тарас Бульба'

Тиджень грузинської кухні у корчмі "Тарас Бульба"


  • Дата: Архів21 - 27 березня 2016

Запрошуємо поласувати грузинськими стравами в нашому меню:

  • Суп харчо – традиційний грузинський суп з телятиною, рисом, зеленню та спеціями (300 г) – 43 грн.
  • Чашушулі з телятиною – смажена телятина з підливою зі стиглих томатів, приправлена запашними спеціями, часником, цибулею та свіжою зеленню (300 г) – 69 грн.
  • Аджапсандалі – овочеве рагу по-грузинськи (300 г) – 53 грн.
  • Хачапурі по-аджарськи – хачапурі з  сиром сулугуні та яйцем (280 г) – 45 грн.
  • Кубдарі – з м’ясом та духмяними грузинськими спеціями (500 г) – 85 грн.
  • Хінкалі –  мікс яловичини та свинини або баранини (300 г) – 47 грн.
  • Баклажани по-грузинськи – смажений баклажан з горіховою пастою та кінзою (200 г) – 52 грн.
Коментарі