Сучасна Сімейна Стоматологія - 'Зубаста' мода. Усмішка теж має тренди

"Зубаста" мода. Усмішка теж має тренди


  • Дата: 6 вересня 2017, 17:10

Мода охоплює всі сфери життя – від найактуальніших фасонів спідниць до найпопулярніших розваг та професій. Часто деякі оригінальні тренди стають візитівками покоління чи певної країни. Не оминули тенденції і сферу стоматології. Пропонуємо вам найцікавіші і найнезвичніші забаганки модниць стосовно ротової порожнини.

1. Прикраси та дорогоцінності

Моду на інкрустування у різці коштовного каміння запровадив легендарний фронт-мен британського гурту "The Rolling Stones" Мікк Джаггер. Чоловік спочатку прикрасив зуб смарагдом, але згодом замінив його на справжній діамант. Ідею підхопила і Мадонна, а згодом за нею ще десятки зірок. Справжній пік моди на таке прикрашання прийшовся на 2000-ні, та сучасні модниці теж не проти додати образу таку блискучу родзинку.

2. "Вампірські" зуби

Японія здавна відома як законодавиця найдивніших модних тенденцій, один із них – штучне нарощування різців для створення ефекту усмішки справжньої доньки Дракули. Процедура популярна серед молодих жінок. На думку японських чоловіків, такий штрих робить дівчину схожою на дитину-підлітка, що є головним стандартом краси у країні.

3. Неідеальна усмішка

Ще один неординарний японськй тренд – навмисне викривлення зубів. Молодим дівчатам пропонують спеціальну стоматологічну послугу із збільшення різців, аби вони значно виступали відносно всього ряду зубів. На думку японців, з такою усмішкою дівчина схожа на кошеня, а сама зовнішність стає більш милою та природною. Що сказати, "схід – справа тонка".

4. Золотозубе божевілля

Ще кілька років тому, завдяки американській гіп-гоп культурі, було модним "оснащувати" зуби золотими коронками. Цей тренд укорінився і на просторі СНД, тож не є дивовижею зустріти у Україні людину із по-справжньому золотою усмішкою. Але як стверджують експерти стилю, ця тенденція вже відійшла у небуття, тому найкраще – природність у всьому.

Інформацію взято з сайту: http://sss.ck.ua/

Коментарі