Сучасна Сімейна Стоматологія - Відбілювання або як повернути зубам білизн

Відбілювання або як повернути зубам білизн


  • Дата: 25 жовтня 2017, 16:40

Ми всі хочемо мати гарний вигляд, щоб подобатись собі й оточуючим. Ми ретельнодоглядаємо за шкірою, волоссям і зубами. Нам хочеться зберегти молодість і красу. І всі ми знаємо, що під час спілкування 90% людей перш за все звертають увагу на нашу усмішку, зокрема й зубки. Але, нажаль, не в усіх нас вони є здоровими й білосніжними. Лікар"Сучасної Сімейної Стоматології" Владислав Футоймас розповів, чому наші зубки жовтіють або темніють та як їм повернути білизну.

Причини потемніння зубів:

Внутрішнє потемніння. Це зміна кольору в середині емалі. Причина: мама вживала антибіотики під час вагітності або у дитинстві ваші зубки отримали надлишок фтору. Ще одні з можливих причин – ушкодження зуба або потемніння,викликане природнім процесом старіння.

Поверхневе потемніння. Це фарбування зубів продуктами: чаєм, кавою, червоним вином, тютюном. Також зуби "фарбуються" в жовтий колір від нальоту та зубного каменю.

Якого кольору ваші зуби?

У світі, зокрема й стоматології немає якоїсь системи аби визначити, якого кольору мають бути ваші зубки. У кожного білизна зубів своя. Але часто стоматологи використовують шкалу кольорів Vita. У шкалі відтінків колір зубів розділяють на чотири групи:

  • A (червонувато-коричневий)
  • B (червонувато-жовтий)
  • C (сірий)
  • D (червонувато-сірий)

Усередині кожної групи – кольори від світлішого до темнішого. За допомогою такої схеми кожен може знайти і визначити свій колір, а потім обрати той колір, який хоче.

Для чого потрібно відбілювати зуби?

Професійне відбілювання зможе відбілити зубки до дев’яти тонів! Але варто не забувати, що кінцевий результат залежить від вашого природнього кольору зубів. Звичайно, що слід ще звернути увагу на стійкість фарби чи гелю, які використовують під час процедури відбілювання. Пам'ятайте, що не слід експерементувати із білизною та здоров’ям зубок удома. Ні в якому разі не намагайтесь відбілити їх за допомогою соди чи вугілля! Відбілювання у стоматології хоч і недешева процедура, зате надійна. І навіть незначне освітлення на декілька тонів кардинально змінить вашу усмішку. Білизна зубів підвищує самооцінку, повертає молодість та допомагає справити приємне враження на оточуючих.

Протипоказання до відбілювання:

  • захворювання ясен, тонка емаль зубів, зуби з високим рівнем чутливості;
  • вагітніcть або годування грудьми;
  • коронки, вініри або інші матеріали на передніх зубах, які не піддаються відбілюванню.

Перед тим, як скористатись послугою відбілювання, обов’язково проконсультуйтесь зі своїм стоматологом.

У "Сучасній Сімейній Стоматології" застосовують найбільш щадне і ефективнеЕКОвідбілювання. Гель, який використовують під час процедури не впливає на структуру емалі, не змінює міцність зубів, а лише витісняє забарвлюючий пігмент. ПроцесЕКОвідбілювання дає моментальний результат:через декілька годин ваші зубки стануть білосніжними!

Якщо у вас ще є запитання – пишіть нам, або телефонуйте за телефонами, що подані на сайті. Ми з радістю надамо вам вичерпну консультацію.

Здорових вам зубок і сяючих усмішок!

Інформація взята з сайту http://sss.ck.ua/

Коментарі