Сучасна Сімейна Стоматологія - Що найбільше приваблює чоловіків у жінках?

Що найбільше приваблює чоловіків у жінках?


  • Дата: 17 січня 2018, 12:20

Чомусь так повелось, що представниці жіночої статі переконані, що для того, аби подобатись чоловікам достатньо відвідувати тренажерний зал! Адже існує міф, що при зустрічі чоловіки в першу чергу звертають увагу на зону декольте й інші не менш цікаві частини жіночого тіла. Інша категорія дівчат і жінок, котрі полюбляють солодощі після 18:00 стверджують, що головне в жінці – очі й душа! Але виявляється, не на це звертають чоловіки увагу в першу чергу!

Відомий американський сайт знайомств Match.com провів цікаве опитування, участь у якому взяли 5 тисяч самотніх чоловіків. Чоловікам запропонували список із топ-10 речей, на які вони звертають увагу при знайомстві та спілкуванні з протилежною статтю. 58% опитаних відповіли, що це…зуби! 51% чоловіків відмітили, що для них важлива зачіска та волосся жінки. На третьому місці (45%) – стиль та одяг.

Ще одне підтвердження тому, що чоловікам не байдужі ваші зуби – це коментарі з проханням про допомогу на форумах. Гость: "Познакомился с девушкой, она очень красивая, стройная, с ней интересно есть общие темы, но у нее очень плохие зубы, все в налете и одного зуба сбоку нет, когда разговаривает не заметно, а когда улыбается, то видно. Как ей намекнуть, чтобы она за ними ухаживала? Может сертификат к стоматологу подарить?...".

Дорогі дівчата й жінки, якщо у вас є проблеми з зубками – не відкладайте похід до стоматолога на потім. Ви заслуговуєте на щастя! Не дайте карієсу та зубному нальоту стати між вами та вашим коханим.

Ось кілька порад, як можна покращити стан ваших зубок та усмішки:

  • Не зловживайте "кольоровими" напоями. Червоне вино, чай, кава, кола фарбують ваші зубки в темний колір.
  • Чистіть зубки не менше, аніж два рази на день – після сніданку та перед сном. Користуйтесь ополіскувачами та зубною ниткою.
  • Фарбуйте губки помадами червоних відтінків (колір вишні, ягід, сливи, вина) – на фоні червоних губ зубки будуть білосніжними.
  • Регулярно відвідуйте стоматолога.
  • Скористайтесь процедурою відбілювання.
  • Запишіться до стоматолога на професійну чистку зубів.
  • Якщо у вас криві зубки – вирівняйте їх за допомогою брекет-систем.
  • Пломби на передніх зубках замініть на художню реставрацію.

Інформацію взято з сайту: http://sss.ck.ua/

Коментарі