Сучасна Сімейна Стоматологія - Прикраси на зуби: безпечно і красиво?

Прикраси на зуби: безпечно і красиво?


  • Дата: 19 серпня 2017, 16:55

Різноманітні прикраси для зубів вже давно не просто віяння моди, а популярний атрибут, властивий і світським дамам, і брутальним реперам. Зараз такі косметичні процедури доступні не лише зіркам і багатіям, а й звичайним людям. Ось 4 оригінальні аксесуари, які не лише прикрасять зуби, а й стануть справжньою родзинкою образу

1.Скайси: прикраси із кришталю

Цю милу дрібничку виготовляють за допомогою комп’ютерних технологій, поліруючи кришталь до ідеального блиску. Для фіксування скайсу на зубі лікар використовує спеціальну безбарвну речовину, яку називають бонд.

Прикраса є надзвичайно тонкою, і шматочки їжі не зачіпляються за неї. Важать скайси 0,1 грам, тож вони не обтяжують зуби. До того ж, такі незвичайні аксесуари не потребують особливого догляду, не псують емаль і їх можна легко зняти, звернувшись за допомогою до спеціаліста.

2. Твінкли: фігурки із металу

Твінкли є новітнім різновидом скайсів. Ці прикраси можуть мати будь-яку форму, наскільки б чудернацькою вона не була, і є популярними серед молоді. Зазвичай твінкли виготовлюять із білого або жовтого золото іноді інкрустуванням дорогоцінного каміння. Спосіб фіксування такої прикраси та її властивості нічим не відрізняються від ознак скайсів: це безпечно, не шкодить зубам і не викликає дискомфорт.

3. Татуювання на зубах

Такий спосіб прикрасити зуби є популярним серед підлітків і юнацтва. Татуювання "тримається" від 1 дня до 6 місяців, залежно від технології нанесення. Матеріали, якими набивають тату є абсолютно нетоксичними, тож не шкодять здоров’ю ротової порожнини і не викликають неприємні відчуття у свого власника.

4. Техніка гальванозолота

Ця процедура є чи не найпопулярнішою і давно відомою. Спеціальними пластинками із дорогоцінного металу можна замінити звичайні коронки. Цей елемент образу не лише може стати "фішкою" людини, а й допоможе приховати недоліки зубів. Пластинки із гальванозолота не викликають алергічну реакцію.

Як бачимо, існує низка безпечних, симпатичних та навіть корисних способів прикрасити ротову порожнину. Та не слід забувати, що найкрасивіший аксесуар будь-якої людини – усмішка здорових зубів.

Інформацію взято з сайту: http://sss.ck.ua/

Коментарі