Сучасна Сімейна Стоматологія - Чому іноземці обирають 'Сучасну Сімейну Стоматологію?'

Чому іноземці обирають "Сучасну Сімейну Стоматологію?"


  • Дата: 19 серпня 2017, 16:40

Микола Семененко вже близько 20 років проживає в Мінессоті. Ще в 90-х роках  родина хлопця виїхала з України за кордон у пошуках кращого життя.  Але щороку Микола приїздить в Черкаси, аби відвідати своїх бабусь. А цього літа ще й задля того, аби полікувати зуби. Каже, що друзі з України порадили йому "Сучасну Сімейну Стоматологію",  як найкращу клініку, яка є в Черкасах.

"Обслуговування чудове, персонал працює на професійному рівні. Мені здається, що їхні технології і методи лікування точно такі, як у нас в Мінеcсоті. Але за ті кошти, за  які в цій клініці я можу полікувати всі зуби, у нас лише –один-два", – говорить Микола, житель США.   

За словами Володимира Ахрамчука, головного лікаря "Сучасної Сімейної Стоматології" у клініці лікується багато іноземців. Це переважно українці, які виїхали за кордон на постійне місце проживання, або ті, що там перебувають на заробітках. Улітку люди із США, Канади, Англії і Росії – половина всіх пацієнтів клініки. 

"Люди з інших країн світу хочуть отримати лікування в нас, бо знають, що якість наданих послуг така ж, як і за кордоном, а то й краща, але в рази дешевша.  Ми намагаємось забезпечити всіх наших пацієнтів затишком, хочемо щоб у нас вони отримали підтримку, якісне лікування, щоб у іншій країні вони почувались, як вдома", – розповідає Володимир Ахрамчук.

Головний лікар "Сучасної Сімейної Стоматології" разом зі своєю командою забезпечують резидентів не лише лікуванням, але й усім необхідним для комфортного перебування в Черкасах. Тому вже  декілька років у клініці діє повний супровід таких пацієнтів: їх забезпечують транспортом, житлом і навіть культурно-розважальною програмою. Для них влаштовують екскурсії по місту й області. Пацієнти "Сучасної Сімейної Стоматології" повертаються додому не лише з полікованими зубами, але й обізнаними з історичними пам'ятками Черкащини. Персонал клініки бере на себе повну відповідальність за відпочинок своїх пацієнтів, використовують послуги лише найкращих перекладачів, туроператорів і екскурсоводів.

Постійним пацієнтом клініки є Гарі Джонсон, житель США. Як тільки він буває в Україні, то неодмінно записується на прийом до лікарів "Сучасної Сімейної Стоматології".

"Цього року я вже п'ять разів був на прийомі в цій клініці! Це стоматологія  вищого класу. Персонал – дуже доброзичливий і люб’язний. Лікар та асистент змусили мене почуватись спокійно і розслаблено. Лікування тут – професіональне, солідне і уcпішне. Я дуже щасливий, що полікував тут кореневі канали, отримав якісне обстеження, професійну чистку і відновив два зуба. У клініці я отримав найкращий стоматологічний  досвід, який тільки колись мав. Я не розмовляю російською чи українською, але персонал клініки й лікар проявляв до мене терпіння і у всьому допомагав. Дякую асисттенту Аллі за допомогу з перекладом. А Микола Кравченко надзвичайно стараний і професійний стоматолог! Найкращий із усіх, що я зустрічав. Через декілька тижнів я повернусь, щоб отримати додаткові послуги", – ділиться своїми враженнями про черкаську стоматологію Гарі.

Ще одним пацієнтом стоматології є Девід Дежарде, житель Канади. У чоловіка немає в Черкасах друзів чи родичів. Лікувати зуби в "Сучасній Сімейній Стоматології" йому порадила хороша подруга. "У клініці я отримав відмінне обслуговування, за що безмежно вдячний! Кожен працівник стоматології – професіонал своєї справи. У мене теж є декілька знайомих, яких потрібно передати на лікування в цю стоматологію. Зустрінемося з вами в жовтні", – каже Девід.

Володимир Ахрамчук, головний лікар клініки говорить, що вся команда стоматології любить своїх як українських, так і іноземних пацієнтів. Майже весь колектив клініки вільно спілкується англійською, тому ніяких перешкод під час роботи з іноземцями не виникає. А ще лікар звертає увагу на те, що сайт клініки має й англомовну версію. Це зроблено для того, аби іноземні гості також були ознайомлені з послугами і цінами клініки, щоб знали, що для них тут діють такі ж умови, як і для українців.

Фото 2

Фільм'Чому іноземці обирають "Сучасну Сімейну Стоматологію?"' - фото 1
Фільм'Чому іноземці обирають "Сучасну Сімейну Стоматологію?"' - фото 2
Коментарі