Десерти | Фото | Ціна, грн | Вага(об'єм) | |
---|---|---|---|---|
Наполеон листковий торт з заварним кремом | 50 | 100 г | ||
Фондан з чорним шоколадом французьке десертне, кекс з шоколадного бісквітного тіста з твердої хрусткою оболонкою і рідкої шоколадної серцевиною, подається з кулькою морозива | 85 | 150 г | ||
Фондан з білим шоколадом французьке десертне, кекс з шоколадного бісквітного тіста з твердої хрусткою оболонкою і рідкою серцевиною з білого шоколаду, подається з кулькою морозива | 85 | 150 г | ||
Штрудель з морозивом австрійське борошняне блюдо у вигляді рулету з витяжного тіста з яблучно-пряної начинкою | 70 | 150 г | ||
Творожний десерт з солоною карамеллю і горіхами | 85 | 130 г | ||
Холодний чізкейк Орео | 75 | 130 г |