Гриль-бари

Виникнення барів датується 18 століттям. Саме в цей час в Америці відкрили родовища золота. З того часу в цій країні почали активно з'являтися заклади розважального характеру. Дослівно "бар" перекладається як "стійка". Мандрівники дуже любили ці місця, де можна поїсти сендвіч, смажені горіхи, випити чогось гарячого.
Роки через бари зазнали безліч змін. Сьогодні відомі декілька різновидів барів: пивні, молочні, винні, коктейль-бари, гриль-бари та інші. Останнім часом саме гриль-бари почали активно з'являтися в різних країнах світу. Гриль-бари зародилися на Заході. Це заклад швидкого обслуговування з великим асортиментом других страв, гарячих закусок, смачних м'ясних страв (курка, біфштекси, риба-гриль), піци та інших страв, приготованих на грилі. Зараз гриль-бар може бути частиною ресторану або самостійним закладом. Меню гриль-бару так само різноманітна, як і в ресторані. Тут можна знайти як перші, так і другі страви, десерти, винну карту, різні алкогольні напої. Гриль хаус в Черкасах, крім страв на грилі, пропонує своїм гостям живу музику, цікаву розважальну програму, приємну атмосферу, стилізований інтер'єр, танцпол. Такі заклади стануть відмінним варіантом для проведення сімейних свят, романтичних побачень або вечірок!
більше
Servant, рест-кафе
вул. Гоголя, 242/1
більше
Чайка, ресторанний комплекс
Парковий узвіз, 3
більше