Сантехстиль - Чому варто обирати водонагрівачі Eldom?

Чому варто обирати водонагрівачі Eldom?


  • Дата: 27 червня 2018, 16:30

Енергозберігаючий

Біс-фреонова поліуретанова ізоляція з високо-щільної поліуретанової піни за спеціальною формулою. Вона характеризується одним з найвищих коефіцієнтів теплопровідності, що гарантує мінімальні теплові втрати і економить кошти.

Більше 32 мм ізоляції з біс-фреонового поліуретану

Надійний

Унікальний захист на шести рівнях, включаючи:
  • спеціально спроектований еліптичний фланець;
  • термо-вимикач;
  • терморегулятор;
  • поворотний, розвантажує і диференційний клапан.

Термін експлуатації.

Покриття баку зі зносостійкої цирконієвої емалі за новою формулою.

Додавання цирконію в емалеве покриття значно підвищує його стійкість до високих температур при випаровуванні води. Покриття цирконієвої емаллю захищає водонагрівач в робочому режимі незалежно від різних характеристик води.

Максимальний захист від корозії

Кожен водонагрівач "Eldom" має анодний захист площею в два рази більше, а моделі моделі ємністю від 30 до 1000 л. забезпечені двома анодними протекторами. Таким чином, гарантійний ефективний захист всього накопичувального бака, особливо в районах з агресивною, жорсткою водою.Продовження експлуатаційної життя вашого водонагрівача "ELDOM". Стан антикорозійного захисту легко може бути встановлено за допомогою вбудованого анодного тестера.

Різноманітність виробів

Продуктове портфоліо включає більше 300 моделей і модифікацій.

Водонагрівачі серії "Eldom Eureka" включають моделі ємністю від 30 до 200 л. вертикальні і горизонтальні. Вони забезпечені сухими трубчастими нагрівальними елементами, у яких немає прямого контакту з водою, вони змонтовані в тепло передавальних трубках.

Коли рекомендуються водонагрівачі з сухими трубчастими нагрівальними елементами?

Коли вода водопровідної мережі містить високий відсоток карбонатів (вапняку). У таких випадках виникає проблема накопичення великої кількості накипу, яка осідає на зануреному у воду нагрівальному елементі і тим самим знижує ефективність при нагріванні.

Коли вода водопровідної мережі занадто м'яка. У таких випадках виникає проблема з м'якою водою, яка характеризується кислотним ефектом і надає агресивну дію на нагрівальний елемент.

Як водонагрівачі серії "Eldom Eureka" пропонують практичне рішення проблем води м'якого і жорсткого типів?

Нагрівальний елемент не вступає в прямий контакт з водою, а нагріває її через емальовану трубу, в яку він вставлений. На новому емалевому покритті водонагрівачів серії "ELDOM Eureka" осідає мінімальна кількість накипу. Відсутність накипу навколо труби гарантує ефективність при нагріванні води.

Відсутність прямого контакту з водою охороняє нагрівальний елемент від корозії і продовжує його експлуатаційний період.

Емальована труба, в яку нагрівальний елемент вставлений в щільну, стає частиною цілісної емальованому внутрішньої поверхні бака, яку ефективно захищають два анода зі збільшеною масою в водонагрівачах "Eldom Eureka"

Сухі трубчасті нагрівальні елементи зберігають енергетичну ефективність при нагріванні води.

Водонагрівачі цієї серії мають подвійний електричний вимикач для статечного виключення двох нагрівальних елементів, що оптимізує режим нагріву води.

Заміна сухого трубчастого нагрівального елементу може статися виключно легко, оскільки не доводиться зливати воду з водонагрівача.

Коментарі