Сантехстиль - 6 помилок при виборі раковини для ванної кімнати

6 помилок при виборі раковини для ванної кімнати


  • Дата: 3 серпня 2018, 14:35

Обдумуючи покупку раковини, перш за все зробіть ревізію санвузла, в якому ви збираєтеся її встановити. Гостьовий санвузол при вході, або маленька ванна кімната, де потрібно знайти місце і для ванни, і для душової, або простора ванна, в якій місця не шкода від цього в першу чергу залежить вибір моделі.

1. Помилитися з розміром

Якщо санвузол гостьовий і раковина потрібна тільки для миття рук, вона може бути зовсім невеликий. міні-чаші глибиною 25 сантиметрів і шириною 45, вдалі варіанти кутових моделей. Але якщо санвузол основний і єдиний, мінімальна ширина раковини 60 сантиметрів.

2. Стати жертвою моди

Вас мучить спокуса зробити "так само", як у сусіда, або в журналі, або в квартирі у улюбленого співака, відганяйте від себе цю небезпечну думка. Може трапитися так, що раковина незвичайної форми в вашу ванну просто не впишеться або, припустимо, виявиться незручною буде розхлюпувати воду. Чи не оригінальничати, будьте простіше.

3. Забути про своє зростання

Стандартна висота монтажу раковини розрахована на людей середнього зросту. Якщо в сім'ї всі високі або, навпаки, нижче середнього, сенс відмовитися від моделі на п'єдесталі і встановити раковину відповідно до зростання, звернувши увагу на накладні моделі.

4. Неправильно підібрати змішувач

Якщо виберете конструкцію змішувача неправильно, вода розбризкуватиметься на всі боки і заливати стіни і підлогу. А якщо він не співпаде з раковиною по стилю, ванна кімната буде виглядати безглуздо. Якщо сумніви в правильності вибору, купуйте раковину і змішувач у одного виробника: це допомагає ідеально підігнати розмір і стилістичне поєднання.

5. Забути про місце зберігання

Навіть ідеальний дизайн ванної зіпсує шеренга банок і тюбиків на стільниці. Висувні ящики, кошики для білизни, полиці відкриті і закриті заздалегідь продумуйте, куди ви заховаєте все те, що не варто тримати на увазі.

6. Не познайомитися з усіма моделями, які на ринку

Раковини з каменю, цементу і дерева, обробленого спеціальним чином і не страждає від вологи, мають один спільний недолік займають досить багато місця. Тому їх можна використовувати тільки в тому випадку, якщо у вас велика ванна кімната. Але зате стилістичних можливостей тут безодня можна підібрати раковину, яка буде виглядати не як сантехнічний виріб, а як скульптура, і стане прикрасою ванної кімнати.

Коментарі