Банкетне меню | Фото | Ціна, грн | Вага(об'єм) | |
---|---|---|---|---|
Салат гурман | 80 | 0,2 | ||
Салат гострий язичок | 105 | 0,2 | ||
Салат з морський бріз | 160 | 0,2 | ||
Салат м'ясний з гірчицею | 90 | 0,2 | ||
Грецький пан | 90 | 0,2 | ||
Чумацький шлях | 86 | 0,2 | ||
Весняний | 50 | 0,2 | ||
Козацький | 86 | 0,2 | ||
Мила моя | 75 | 0,2 | ||
Канапе з грибами | 10 | 1 шт. | ||
Канапе з оселедцем | 10 | 1 шт | ||
Канапе з шинкою | 10 | 1 шт | ||
Канапе з чєрвоною рибою | 13 | 1 шт | ||
Асорті з оселедця та скумбрії | 125 | 0,25 | ||
Млинці з грибами | 45 | 0,1 | ||
Млинці з м'ясом | 55 | 0,1 | ||
Млинці з творогом | 45 | 0,1 | ||
Млинці день і ніч | 55 | 0,1 | ||
Деруни класичні | 60 | 0,2 | ||
Деруни зі шкварками | 60 | 0,2 | ||
Деруни з грибами | 65 | 0,2 | ||
Деруни з м'ясом | 75 | 0,2 | ||
Свинина запечена з шинкою ,грибами та перцем | 90 | 0,2 | ||
Яловичина по -корейські | 155 | 0,3 | ||
Відбивна з грибочками | 85 | 0,2 | ||
М'ясо по французьки | 78 | 0,15 | ||
Відбивна зі свинини | 78 | 0,18 | ||
Жульєн | 70 | 0,3 | ||
Ребра медові | 95 | 0,2 | ||
Судак в кисло-солодкому соусі | 137 | 0,160/50 | ||
Судак в грибному соусі | 145 | 0,140/0,110 | ||
Судак смажений по домашньому | 125 | 0,160/40 | ||
Товстолоб смажений | 95 | 0,2 | ||
Відбивна куряча | 83 | 0,18 | ||
Пан у тропіках | 87 | 0,2 | ||
Филе курки в сметанному соусі | 86 | 0,2 | ||
Філе курки в кисло-солодкому соусі | 90 | 0,200/0,05 | ||
Печеня | 64 | 0,3 | ||
Щука фарширована | 580 | 1 кг | ||
Курчата табака | 400 | 1 кг | ||
Голубці | 70 | 0,22 | ||
Судак фарширований | 580 | 1 кг | ||
Курка фарширована млинцями | 485 | 1 кг | ||
Качка фарширована яблуками | 460 | 1 кг | ||
Перець фарширований | 80 | 0,22 | ||
Язик варений | 290 | 0,22 | ||
Рулет "загадка" | 95 | 0,25 | ||
Язик заливний | 400 | 1 кг | ||
Рулька запечена з овочами | 520 | 1 кг |