Гарячі страви з м`яса і птиці | Фото | Ціна, грн | Вага(об'єм) | |
---|---|---|---|---|
М’ясо по-французьки | 110 | 200.0 | ||
Соковита свинина з грибами під сиром | 110 | 200.0 | ||
Свинина смажена на сковороді з цибулею (подається на сковороді) | 130 | 250.0 | ||
Рулька свиняча | 400 | 500.0 | ||
Курячий биток з сиром | 65 | 150.0 | ||
Куряче філе з ананасом | 70 | 150.0 | ||
Куряче філе с грибами | 65 | 180.0 | ||
Курячі крильця під медово-соєвим соусом | 70 | 200.0 | ||
Медальйони з телятини | 95 | 180.0 | ||
Телятина під винним соусом | 90 | 150.0 | ||
Телятина з рисом | 100 | 260.0 | ||
Курка Ортолано (куряче філе, бекон, смажені гриби, помідори, броколі) | 95 | 260.0 | ||
Курка Cream (куряче філе, броколі, лук порей, вершки, соус Песто) | 120 | 320.0 | ||
Куряче філе під моцареллою | 95 | 170.0 | ||
Рулет з чорносливом та горіхами | 65 | 100.0 |