Гарячі страви з м`яса і птиці
Фото
Ціна, грн
Вага(об'єм)
М’ясо по-французьки
110
200.0
Соковита свинина з грибами під сиром
110
200.0
Свинина смажена на сковороді з цибулею

(подається на сковороді)

130
250.0
Рулька свиняча
400
500.0
Курячий биток з сиром
65
150.0
Куряче філе з ананасом
70
150.0
Куряче філе с грибами
65
180.0
Курячі крильця під медово-соєвим соусом
70
200.0
Медальйони з телятини
95
180.0
Телятина під винним соусом
90
150.0
Телятина з рисом
100
260.0
Курка Ортолано

(куряче філе, бекон, смажені гриби, помідори, броколі)

95
260.0
Курка Cream

(куряче філе, броколі, лук порей, вершки, соус Песто)

120
320.0
Куряче філе під моцареллою
95
170.0
Рулет з чорносливом та горіхами
65
100.0