Закарпатське Божоле, пекельні купання та народні гуляння від "Мандрівник"

Акція – Закарпатське Божоле, пекельні купання та народні гуляння від "Мандрівник"
м. Черкаси, вул. Небесної Сотні, 105, оф. 205, будинок побуту "Славутич"

Ніжний смак молодого вина, купання в чані на повільному вогні, дегустація Закарпатських страв!

Дата туру: 16.11.2019.

Тривалість: 2 дні / 1 ніч

Програма туру:

1 день: виїзд зі Львова (08:00) – Ужгород (обід, квест-екскурсія по Ужгороду, участь у фестивалі, вечеря на фестивалі) – Перечин (поселення в готель в 21:30).

2 день: сніданок і виїзд (08:00) – Перечинська мануфактура (дегустація сиру) – Воєводино (прогулянка парком) – Лумшори (купання в чанах) – Перечин (обід-дегустація закарпатських страв з веселими гудаками) – Львів (повернення до 23:00).

ВАРТІСТЬ: 945 грн.

У вартість ВХОДИТЬ: проїзд комфортабельним автобусом, проживання, супровід гіда-екскурсовода, екскурсійне обслуговування в туристичних об’єктах, страхування на час подорожі.

У вартість НЕ ВХОДЯТЬ і додатково оплачуються: харчування та вхідні квитки в туристичних об’єктах.

Вартість вхідних квитків:

- квест-екскурсія по Ужгороду: загальний (дорослі, пенсіонери, діти) – 60 грн.,

- Ужгородський замок: загальний (дорослі, пенсіонери) – 50 грн., студенти – 40 грн., учні – 20 грн.;

- вхід у підвали на фестивалі "Закарпатське Божоле" – 20 грн. (зараховується у вартість напою);

- купання в чанах з мінеральною водою с. Лумшори: 140 грн., діти до 12 років – 90 грн.;

- екскурсія та дегустація сирів у “Перечинській мануфактурі”: загальний, пенсійний, студентський, учні – 65 грн.;

Проживання: відбувається в готелі м. Перечин, 2-3 місні номери з вигодами в номері.

Харчування:

Сніданок у 1-й день – можна поснідати вдома або взяти з собою канапки, щоб перекусити під час руху автобуса або під час стоянок.

Обід в 1-й день – відбувається на Ваш смак і вибір на фестивалі “Закарпатське Божоле”.

Вечеря у 1-й день – відбувається на Ваш смак і вибір на фестивалі “Закарпатське Божоле”.

Сніданок у 2-й день – відбувається в готелі. де Ви проживаєте. Меню: яєчня із ковбасою, бутерброд із маслом та сиром, хліб, чай/кава.

Вартість 75 грн/особа.

Обід в 2-й день – відбувається в корчмі “Підкова” м. Перечин у вигляді обіду-дегустації, під час яких Ви посмакуєте найцікавішими закарпатськими стравами.

Пропоноване меню:

- шовдарь (копчений свинячий окіст),

- попрігашка (три види сала), керезет (сирна намазанка),

- пікниця (домашня ковбаса),

- квашенина (парадички-помідори, вогурки, гливи, капуста),

- заправлена пасоля (зупа із фасолі, підбивана сметаною),

- банош, страпачки із грибнов омачков (картопляні галушки із підливкою),

- печені на вогньові кромплі (картопля печена),

- колочена пасоля (фасоля із засмажкою),

- свіжина по-домашньому, гурка (ковбаса із начинкою),

- палачінка з лекваром (млинець із повидлом),

- сливовиця (весела закарпатська водичка), хліб, узвар.

Вартість – 175 грн.


Коментарі