MMA Achilles - 10 причин віддати свою дитину на змішані єдиноборства до 'Ахілесу'

10 причин віддати свою дитину на змішані єдиноборства до "Ахілесу"


  • Дата: 30 березня 2015, 10:03

Бійцівський клуб "Achilles" навчає перемагати. 

Саме важливе, що може зробити "АХІЛЕС", – допомогти дітям, хлопцям, дівчатам, отримати те, що я називаю ЗВИЧКОЮ ПЕРЕМАГАТИ.
Це означає допомогти їм відчути присмак успіху, нехай навіть в самих незначних дрібницях.

Коли всі вони досягають успіху в дрібницях, це укріпляє, цементує їх впевненість в тому що в майбутньому їм буде доснаги побороти більш складні задачі. Зерна  маленьких успіхів дадуть паростки великих перемог....

Змішані єдиноборства є дуже серйозним видом спорту, який може дати людині цінні уроки не тільки на килимі, але і в звичайному житті.

Легендарний тренер і олімпійський чемпіон Ден Гейбл якось сказав: "Якщо ви боролися – все інше в житті буде легко".
Боротьба вчить людину важкій роботі та особистій відповідальності, а також розвиває фізичні навички, які будуть допомагати завжди.

Представляємо вашій увазі 10 причин віддати свою дитину саме в боротьбу:

  • ЗМІШАНІ ЄДИНОБОРСТВА розвивають базові спортивні навички.

ЗМІШАНІ ЄДИНОБОРСТВА є таким спортом, який вимагає дуже серйозного контролю над своїм тілом. Ви повинні вміти не тільки бігати, стрибати і кидати. Ви повинні бути в змозі використати свою шию, спину, руки і все інше, що може допомогти вам виграти поєдинок. Боротьба активно практикує елементи акробатики під час розминки. Люди люблять віддавати своїх дітей в гімнастику, проте більшість з них не знає, що в боротьбі використовуються безліч елементів з гімнастики і акробатики, які є невід'ємною його частиною. Боротьба робить людину спортсменом, перед тим, як зробити його борцем.

  • ЗМІШАНІ ЄДИНОБОРСТВА розвивають особисту відповідальність.

Боротьба розвиває в людині відповідальність, як ніякий інший спорт. Виграєте ви або програєте, залежить тільки від вас. Ви несете відповідальність за власну підготовку, вага, і те, наскільки грамотно ведете себе на килимі. Звичайно існують різні командні змагання, але ваші товариші не зможуть вам допомогти, якщо справи будуть складатися не кращим чином. Ви повинні бути готові до кожної сутичці.

  • ЗМІШАНІ ЄДИНОБОРСТВА розвивають психологічну стійкість.

Тренування боротьби проходять у дуже високому темпі і це ще м'яко сказано. Всього за кілька хвилин боротьби, ви можете відчути себе вичавленим лимоном. У запалі сутички ви можете відчувати, як ваші легені горять, ваші ноги і спина відмовляються вас слухати, а ваші передпліччя опухають і наливаються кров'ю. Потрібно бути до цього готовим, і мати достатню психологічну міцність, щоб впоратися з суперником один на один. Ви повинні бути готові до постійного тиску і змушувати своє тіло робити те, що воно робити не хоче.

  • ЗМІШАНІ ЄДИНОБОРСТВА вчать правильному харчуванню та роботі з вагою.

Одна з найважливіших складових боротьби – це робота над своєю вагою. Вам доведеться регулярно важко працювати на тренуваннях по боротьбі, і зганяти вагу у вільний від боротьби час. Потрібно бути готовим до того, що доведеться замінити смачний тортик корисними фруктами та овочами, а кока-колу і чіпси – курячими грудками і водою. Чим правильніше ви харчуєтеся, тим більше у вас буде енергії.

  • ЗМІШАНІ ЄДИНОБОРСТВА розвивають дисципліну.

Щоб домогтися успіхів у боротьбі – спортсмен повинен бути дисциплінованим. Борець не може викладатися лише тоді, коли у нього є настрій і правильно харчуватися час від часу. Він повинен бути готовий до важкої рутинної роботи і викладати на повну завжди. Якщо борець НЕ дисциплінований хоча б в одному показнику – це може згубно позначитися на його перспективах і результатах в цілому. Борець повинен бути готовий до важкої роботи кожен день.

  • ЗМІШАНІ ЄДИНОБОРСТВА об'єднують і розвивають міцність товариства.

Незважаючи на те, що борці змушені постійно конкурувати один з одним, для того, щоб стати кращими, узи товариства між ними дуже міцні. Вони можуть ламати один одного на тренуваннях і змаганнях, а в житті бути кращими друзями. Вони хворіють один за одного, і разом переживають як гіркоту поразок, так і радість перемог.

  • Боротьба об'єднує різні культури і національності.

Боротьба – це спорт, який об'єднує людей. Коли ви йдете по вулиці в будь-якій країні світу і люди бачать ваші вуха, вони відразу розуміють, що ви борець. Дуже багато відомим борців з різних країн і різних національностей стали хорошими друзями, завдяки їй.

  • ЗМІШАНІ ЄДИНОБОРСТВА вчать тому, як сконцентруватися на чомусь.

Існує безліч борцівських прийомів, які можна освоїти, але найкращі борці, як правило, більше уваги приділяють одному-двом прийомам, які буде не зупинити в сутичці. Брюс Чи не був борцем, але сказав одного разу чудову фразу: "Я не боюся того, що вивчає 10000 ударів. Я боюся того, хто вивчає 1 удар 10000 разів ". Ця цитата застосовна і до боротьби. Борці, які намагаються однаково добре освоїти всі аспекти боротьби, як правило терплять невдачі. Найуспішніші борці можуть змусити себе працювати над однією технікою і шліфувати її знову і знову, що дає їм набагато більше шансів для перемоги.

  • ЗМІШАНІ ЄДИНОБОРСТВА створюють можливості для подальшої освіти.

Подивимося правді в очі. Дуже мало борців отримують великі гроші. Тим не менш, у багатьох країнах боротьба може допомогти отримати стипендію в коледжі, а так-же більше можливостей надходити в різні навчальні заклади. Боротьба є олімпійським видом спорту і в нашій країні вельми популярна і важлива. Багато спеціалізовані навчальні заклади відкривають свої двері для хороших борців і дають їм шанс на краще майбутнє.

  • ЗМІШАНІ ЄДИНОБОРСТВА – це весело!

Не в останню чергу, боротьба – це дуже весело! Не дивлячись на всі проблеми, з якими можна зіткнутися в цьому спорті – це дуже весело перемагати і мати здорову конкуренцію. Стояти переможцем на килимі – це дуже сильне почуття. Приємно усвідомлювати, що ви в змозі вдосконалюватися, покращувати свої навички та долати труднощі. Ви будете знати, що як би не надійшла з вами життя – ви завжди будете в змозі взяти себе в руки і з честю пройти через це

Коментарі