Здорові стопи - Плоскостопість – бути або не бути!

Плоскостопість – бути або не бути!


  • Дата: 23 грудня 2019, 17:40

Наш організм – це єдина система, робота якої залежить від того, наскільки правильно розвинені органи й в якому стані вони знаходяться. Ми рідко звертаємо увагу на стан стоп, практично не пов'язуючи з ними болі в спині й суглобах, головні болі, різні захворювання.

Насправді, стан стопи впливає на весь наш організм: спину, ходу і навіть зубний прикус. Тому так важливо, які зони на стопі отримують максимальний тиск, а які суглоби працюють на знос. Це дозволяє виявити проблему і призначити правильне і, що важливо, ефективне лікування.

У випадку, коли у вас грижа або протрузія, ви відчуваєте болі в спині або головні болі, страждаєте кіфозом або сколіоз, мучитеся від болю в колінах або варикозу, цілком можливо, проблема криється в стопах. У центрі педикюру і подології "Здорові стопи" ви можете пройти грамотну діагностику стоп на якісному обладнанні, яке зручне для проведення моніторингу стану організму.


Коли потрібна діагностика?

  1. Висока стомлюваність ніг.
  2. Біль в суглобах ніг.
  3. З'явилися натоптиші на підошві.
  4. У вас діабетична стопа.
  5. Ви відчуваєте біль у м'язах ніг.
  6. Високий звід або плоскостопість.
  7. Спостерігається деформація пальців або стопи.
  8. Артрити і артрози суглобів ніг.
  9. Є деформація кісток гомілки.
  10. Вам важко підібрати взуття, в якому було б зручно.

Ми використовуємо унікальну методику діагностики стопи, яка дозволяє оцінити стан організму людини і розв'язати проблеми зі здоров'ям.


Чому потрібна діагностика стопи?

  • Саме від стану стопи залежить робота всього організму. Тому її перевірка на сучасному високоякісному апараті необхідна як дітям, так і дорослим.
  • Діагностика стопи у дітей дозволяє виправити неправильне формування опорно-рухового апарату, запобігти деформації ніг, а також впливає на здорову правильну поставу.
  • Діагностика стопи у спортсменів спрямована на виявлення проблем зі здоров'ям, а також профілактику появи травм і захворювань. За допомогою методики можна поліпшити амортизаційні здібності стопи, хребта і колін, а також правильно підтримувати організм при наявності придбаних травм.
  • Діагностика стопи у дорослих спрямована на розв'язання проблем втомлених ніг і різних захворювань. Грамотне обстеження дозволяє виявити проблему, підібрати найкраще лікування і правильне навантаження на ноги, в тому числі взуття.
  • Діагностика стопи у літніх людей допоможе знайти причину дискомфорту в ногах, вчасно виявити захворювання і підібрати ефективну методику лікування. Також можна поліпшити опороздатність ніг і зменшити болі при змінах у суглобах, продовжити молодість ніг.

Який апарат ми використовуємо?

Mata pedobarograficzna E. P. S./R1 (педобарографічний килимок)

Обладнання оцінює:

- дефекти стопи в статистичних і динамічних умовах;

- ортопедичні та неврологічні характеристики.

Статистична оцінка дозволяє аналізувати медичні характеристики стопи. Динамічний аналіз оцінює якість ходи, біомеханіку стопи і параметри стабільності.

Принципи роботи апарату:

З його допомогою оцінюються дефекти стопи в статистичних і динамічних умовах. Також ортопедичні, неврологічні і діабетичні параметри. Під час статистичного аналізу обладнання оцінює медичні параметри стопи (параметри тиску, криві кути та інше). Під час динамічного аналізу використовується оцінка якості ходьби, біомеханіка стопи, параметри стійкості.

Препарат має сертифікат СЕ I Класу.

Після діагностики стопи ми проводимо глибокий аналіз результатів і даємо індивідуальні рекомендації. Фахівці нашого центру допоможуть розв'язати проблему плоскостопості, побачити причину захворювань і вибрати правильний метод лікування плоскостопості. Завдяки своєчасній діагностиці стопи можна вирішити багато проблем зі здоров'ям і повернути молодість ніг.

Фото 5

Фільм'Плоскостопість – бути або не бути!' - фото 1
Фільм'Плоскостопість – бути або не бути!' - фото 2
Фільм'Плоскостопість – бути або не бути!' - фото 3
Фільм'Плоскостопість – бути або не бути!' - фото 4
Фільм'Плоскостопість – бути або не бути!' - фото 5
Коментарі