Україна - Меню банкетних залів в ресторані 'Україна'

Меню банкетних залів в ресторані "Україна"


  • Дата: 25 лютого 2020

Ми пропонуємо кілька варіантів обслуговування весільного свята.

Банкет – званий обід або вечеря на честь молодих. При такому форматі обслуговування гості сидять за столами, їжу і напої приносять офіціанти, обслуговий персонал забирає брудний посуд. Страви можуть подаватися на стіл на загальних тарілках або порційно кожному гостю. У більшості сучасних банкетів заведено сервірувати їжу на загальних тарілках. При такому накритті столу у гостей з'являється більше свободи у виборі страв. Адже дуже складно вгадати переваги кожного гостя.

Фуршет – це вид спільного приймання їжі, коли гості їдять стоячи, самостійно вибирають напої та їжу, яка пропонується на столах, окремих місць і іменних карток не передбачається. При такому вигляді обслуговування столові приладдя можуть бути відсутніми або гості можуть використовувати виделку.

Меню складається спеціально для Вас. Ми враховуємо Ваші гастрономічні побажання, Ваші смаки по напоях, а також бюджет заходу. Шеф-кухар ресторану "Україна" дає свої рекомендації за кількістю порцій на людину виходячи зі свого багаторічного досвіду і стандартів. Ми не встановлюємо мінімального ліміту Вашого замовлення. Ми працювали над меню весіль з елітними алкогольними напоями, які привозили спеціально під замовлення, з вегетаріанським меню на весілля, безалкогольним. Всі Ваші побажання будуть враховані.

Практика показує, що на даний момент, меню банкету з алкогольними та безалкогольними напоями, холодними закусками, гарячими закусками, основними стравами і гарнірами обійдеться приблизно 900 грн з людини.


Деталі за тел.: (067) 443-11-44, (050) 433-41-41.

Фото 1

Фільм'Меню банкетних залів в ресторані "Україна"' - фото 1
Коментарі