Жива музика з 19:00

STORIES, ресторан - Жива музика з 19:00

Вартість:25 грн з людини

Якщо вам хочеться відпочити з близькими або рідними, відзначити радісну подію або дату – відвідайте ресторан з живою музикою. Адже так приємно відпочити в хорошій компанії.

Жива музика в ресторані "STORIES". Кожен четвер, п'ятницю, суботу та неділю у нас грає музика. Неповторна атмосфера затишку, прекрасне обслуговування, хороша їжа створять відчуття повної гармонії. Проведіть свій вечір за власним сценарієм – замовте улюблену мелодію для себе або своїх рідних, пориньте у вечір живої музики в Черкасах.

Жива музика надає ресторану "STORIES" особливу атмосферу, що робить ваш вечір незабутнім і романтичним. Наші музиканти чудово виконують як шлягери минулих років, так і сучасні композиції.

Вони прекрасно розбираються в стилях і напрямках музики, що тільки збільшує цінність проведеного у нас вечора.
Якщо у вас намічається ювілей, корпоратив або вечірка, ви можете обговорити заздалегідь з музикантами та виконавцями репертуар на ваше свято. Звичайно, кожна людина має свою думку, про те, як має проходити свято, але жива музика – це обов'язкова ознака хорошої урочистості або приємного вечора.
Ресторани з живою музикою в Черкасах, завжди користуються великою популярністю і дуже важливо, коли виконавці дуже швидко розбираються в загальній атмосфері, враховують вік клієнтів і їх настрій, і можуть підібрати музику, яка відповідає ситуації.

Жива музика завжди заряджає людей позитивним настроєм і змушує забути про свої проблеми. Завітайте в ресторан з живою музикою "STORIES" та пориньте в цей чарівний світ звуків.

Адреса

м. Черкаси, вул. Припортова, 1

Час роботи

  • Пн. - Нд.: 12:00 - 00:00
* Літня тераса Stories працює з 11:00 до 22:00