Сучасна Сімейна Стоматологія - 'Робімо добро разом' – акція від 'Сучасної Сімейної Стоматології'

"Робімо добро разом" – акція від "Сучасної Сімейної Стоматології"


  • Дата: 30 травня 2017

Хлопчики й дівчатка з притулку "Теплий дім" незабаром матимуть новенький тенісний стіл! Про такий подарунок вони мріють уже давно. У "Черкаському обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей" є хороший спортивний зал, але там зовсім немає інвентаря. Із 4 тренажерів – один у нормальному стані. Тому до 1 червня (Дня захисту дітей) за ініціативи головного лікаря "Сучасної Сімейної Стоматології" Володимира Ахрамчука частину коштів, яку пацієнти витрачають на лікування в клініці, лікар та його команда відкладають на спортивний інвентар для цих дітей.

"Теплий дім" – це заклад соціального захисту дітей, які потрапили в складні життєві обставини: стали учасниками або свідками насильства, для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Вік діток, які до нас потрапляють це від трьох і до вісімнадцяти років. Наш заклад надає комплексну допомогу – психологічну, педагогічну, медичну, юридичну та ін. На сьогодні наш центр переповнений. Заклад розрахований на 50 дітей, а перебуває тут зараз 56 хлопчиків і дівчаток", – розповідає Мирослава Бондар, директор"Теплого дому".

За словами директора закладу, діти мають потребу в одязі, взутті, речах особистої гігієни, потрібне їм канцелярське приладдя і спортивний інвентар. "Держава виділяє кошти, але їх не вистачає навіть на найнеобхідніші речі. У нашому приміщенні є спортзал, нещодавно ми там зробили ремонт за кошти, які виділила держава згідно нашого річного кошторису.Ремонт там зроблений і нам би хотілось обладнати зал саме тенісним столом і якимись тренажерами. 

Хочеться, щоб дітки мали змогу займатися спортом і знати, що про них дбають, піклуються і роблять усе можливе для їхнього розвитку", – каже Мирослава Ільківна.

Директор "Теплого дому" провела нам екскурсію центром та познайомила з дітлахами. Затишні кімнати, ввічливі вихователі та гарненькі малюки. Хлопчики та дівчатка наввипередки розповідають як вони проводять день та чим люблять займатися:

  • Ми прокидаємось, чистимо зуби, їмо, робимо зарядку, а потім малюємо й гуляємо. А сьогодні в обід ми будемо їхати на мультики в Хрещатик сіті", – розповідає 6-річний Артем.
  • А я люблю гулять на вулиці на новій площадкі. Кататись на гойдалках і з’їжджати з горки. І мама мені скоро купить нову ляльку. (Ангеліна, 6 років)
  • Я люблю танцювать і гратись у ігровій. У ігровій у нас є ляльки, коляски, кроватки,одіялка і подушечка, а ще є гойдалки для ляльок. (Діана, 7 років)
  • А мені подобаються роботи й конструктор. А на вулиці нам зробили плошадку і ми граємо в м’яча – футбол і баскетбол. Коли граєм у футбол, то я завжди на воротах стою.(Діма, 7 років)

Володимир Ахрамчук, головний лікар "Сучасної Сімейної Стоматології" запевняє, що подібні акції він та його команда і далі будуть проводити в Черкасах. "У нас є дуже багато людей і дітей, які потребуть допомоги. Звісно, що самі допомогти ми всім не можемо. Але з допомогою черкащан, які будуть у нас лікуватись – реально все", – говорить головний лікар клініки.

Студентка Катерина Болотова каже, що їй дуже подобається "Сучасна Сімейна Стоматологія", бо тут не лише хороший сервіс і якісне лікування, але й є можливість допомогти дітям. "Цю клініку я раджу всім друзям і знайомим – бо тут ти поєднуєш корисне з приємним: лікуєшся і здійсняєш чиюсь мрію", – розповідає Катя.

Фото 2

Фільм'"Робімо добро разом" – акція від "Сучасної Сімейної Стоматології" ' - фото 1
Фільм'"Робімо добро разом" – акція від "Сучасної Сімейної Стоматології" ' - фото 2
Коментарі