Сучасна Сімейна Стоматологія - Містика або як зуби впливають на долю людини

Містика або як зуби впливають на долю людини


  • Дата: 3 липня 2017, 16:00

Люди здавна люблять надавати містичне значення звичним явищам, бачити у будь-чому натяк на містичну та надреальну складову. Зуби – не виключення з правила, тож пропонуємо вам топ-6 цікавих прикмет на цю тему.

1. Молочні зуби – передвісники долі дитини. Прийнято вважати, що перші зубки пов’язані із майбутніми проблемами їх власника. Якщо першим з’явився різець, то цей знак вважають щасливим: дитина зможе робити вольові рішення. Те, що молочні зуби довго не випадають – вказівка на майбутню інфантильність людини у дорослому житті.

2. Великим значенням наділяють і частоту зубів у роті. Якщо ряд рідкий – людина може прожити коротке життя. У Середньовіччі покупці особисто залежних селян звертали увагу саме на рот людини, немов корстуючись усім відомою приказкою. За щільністю розположення та міцністю зубів визначали потенційно найвигіднішого працівника, що проживе довгий вік. Тим не менш, якщо різці не щільно прилягають один до одного – це знак того, що людина має щасливу вдачу.

3. Мілкі зуби, які щільно прилягають або навіть залізають на інші – стереотипні риси скнари або таємничої людини, якій не можна довірять. Натомість, крупні та рівномірно розташовані зуби – вказівка на те, що їх власник має приємний та добродушний характер.

4. Щербинка – одна із наймістичніших особливостей зубів. Її власників прийнято вважати відкритими, добродушними та красномовними людьми. Серед шотландців побутує стереотип, що якщо між зубами можна з легкістю просунути монетку у 10 соверенів, то ця людина є особливим "магнітом" для удачі та користується популярністю у протилежної статі.

5. Широко розставлені "кінські" зуби – знак того, що людина надзвичайно прив’язана до своїх батьків, тож їх власникам треба шукати долі подалі від домашнього вогнища. Лише так, за віруваннями, людина зможе досягнути успіху у певній справі .

6. Якщо у людини помітно мало зубів, то її прийнято асоціювати з небезпекою та нечесністю. Подібні якості приписують і власникам подвійних зубів. Якщо ж, навпаки, зубів надто багато, то це виказує на особистість, що завжди шукає любов і схильна легко закохуватися.

Усі прикмети та здогатки, містичні властивості, які надають зубам людини – плід чи то вікових спостережень, чи то звичайних застарілих стереотипів. Їх можна сприймати як цікавий збіг або влучну думку, але не як правдиве твердження. Слід пам’ятати, що кожен є автором своєї долі, тож як ідеальна усмішка не робить одного благородним та кмітливим, так і неідеальні зуби не змушують іншого ганебно чинити чи приймати неправильні рішення.

Фото 1

Фільм'Містика або як зуби впливають на долю людини' - фото 1
Коментарі