Сучасна Сімейна Стоматологія - Лікарі 'Сучасної Сімейної Стоматології' вручили подарунки діткам із притулку

Лікарі "Сучасної Сімейної Стоматології" вручили подарунки діткам із притулку


  • Дата: 5 липня 2017, 13:15

Олегу 15 років. Уже декілька місяців рідна домівка хлопця Черкаський притулок "Теплий дім". Олег захоплюється розмальовками-антистресами та спортом. Каже, що з появою тенісного стола в їхньому закладі, більше часу буде проводити в тренажерному залі. Так і час швидше минатиме в очікуванні нової сім’ї. 

Володимир Ахрамчук, головний лікар "Сучасної Сімейної Стоматології" у своїй клініці започаткував благодійну акцію: "Робімо добро разом". Відтак, уже декілька місяців частину коштів, яку пацієнти витрачають на своє лікування в клініці, лікар та його команда відкладають для нужденних. Розпочали акцію в стоматології із "Теплого дому".

"Діти це наше майбутнє. І хто, як не старше покоління, має про них піклуватись? Чужих дітей не буває. У нас гроші, і ми хочемо з ними ділитись із перспективою на майбутнє. Перспективою для цих діток я бачу спорт. Ми дізнались, що в цьому закладі потреба в облаштуванні тренажерного залу. Дітям де гратись і розвиватись. Тренажери тут, а от тенісного стола, якого я так люблю не вистачало. Тепер тут можна робити змагання, так як було це в мене в дитинстві", – каже Володимир Володимирович Ахрамчук. 

Лікар сміється, що вони вже з директором обговорили й методи маніпулювання столом доступ до гри в теніс матиме лише той, хто гарно поводитиметься. А хто з працівників захоче в позачергову відпустку нехай виграє в теніс у директора, а потім іде. 

Під час урочистого вручення подарунків тенісного стола, ракеток і м’ячиків, п’ятдесят хлопчиків і дівчаток закладу цікавились у лікарів їхньою професією. Дитячий лікар "Сучасної Сімейної Стоматології" Юлія Кучинська розповіла дітлахам про те, як потрібно правильно доглядати за зубками. Лікар наголосила, що зубки потрібно чистити не менше, аніж двічі на день, перед тим, як чистити зубки треба гарно вимити руки з милом. А якщо зубчик заболить сказати вихователям чи комусь із дорослих, і йти разом із ними на прийом до лікаря.

"У дітей, які перебувають у нашому закладі дуже складні долі, і ці діти дуже нещасні. Усі наші вихованці із жахливого неблагополуччя, із того, де отримали сексуальне, фізичне й інші види насилля", – говорить директор "Черкаського обласного центру соціально–психологічної реабілітації дітей" Мирослава Бондар. Директор підкреслила, що "Сучасна Сімейна Стоматологія" поки що єдина клініка в Черкасах, яка допомогла їхньому закладу. Хоча з кожним роком усе більше людей, котрі несуть їхнім вихованцям солодощі, одяг і прикраси ручної роботи.

"Така акція в нашій стоматології буде постійною. Нам хочеться допомагати як дітям, так і дорослим, які соціально незахищеними. Комусь потрібен холодильник, комусь одяг, комусь кондиціонер. Ми хочемо, щоб наша допомога була доречною і потрібною. Не лише хлібом і грошима людина живе. Нести добро іншим це обов'язок кожної людини, і наш зокрема", -зазначає головний лікар "Сучасної Сімейної Стоматології" Володимир Ахрамчук.

Інформацію взято з сайту http://sss.ck.ua/

Фото 7

Фільм'Лікарі "Сучасної Сімейної Стоматології" вручили подарунки діткам із притулку ' - фото 1
Фільм'Лікарі "Сучасної Сімейної Стоматології" вручили подарунки діткам із притулку ' - фото 2
Фільм'Лікарі "Сучасної Сімейної Стоматології" вручили подарунки діткам із притулку ' - фото 3
Фільм'Лікарі "Сучасної Сімейної Стоматології" вручили подарунки діткам із притулку ' - фото 4
Фільм'Лікарі "Сучасної Сімейної Стоматології" вручили подарунки діткам із притулку ' - фото 5
Фільм'Лікарі "Сучасної Сімейної Стоматології" вручили подарунки діткам із притулку ' - фото 6
Коментарі