Прощавайте зайві об'єми: як легко схуднути та підтягнути шкіру?

Програма корекції тіла завдяки апаратній методиці.
20 червня 20197680
'Прощавайте зайві об'єми: як легко схуднути та підтягнути шкіру?'

Запланували довгоочікувану відпустку на березі моря, а тіло не встигли підкачати? Ми замислились, чи реально за невеликий проміжок часу досягти бажаного результату. Косметолог Тетяна Сергієнко рекомендує спробувати апаратний комплекс. Він допоможе позбутися від зайвих об’ємів, додасть вашим сідницям гладкий рельєф, а також попіклується про свіжість вашого обличчя.

Апаратний комплекс складається з декількох процедур: кавітації та RF-вакууму. Про особливості такої корекції тіла розповімо далі.

Кавітація – ультразвукова ліпосакція

Це один із безболісних методів безопераційного видалення жирових відкладень та боротьби з целюлітом. Завдяки дії низькочастотних ультразвукових імпульсів створюються мікробульбашки вакууму, котрі збільшуються у розмірах та впливають на підшкірні жирові відкладення. Вони розріджують жир та виводять його. Інші клітини (м'язи і судини) залишаються неушкодженими.

Завдяки кавітації можна позбутися жирових відкладень у будь-яких зонах тіла: талія, живіт, боки, сідниці, стегна, спина, руки та обличчя. У такому випадку шкіра стає підтягнутою і пружною, вирівнюється рельєф та зменшуються об’єми.

  • Фото 1 - Прощавайте зайві об'єми: як легко схуднути та підтягнути шкіру?
  • Фото 2 - Прощавайте зайві об'єми: як легко схуднути та підтягнути шкіру?
  • Фото 3 - Прощавайте зайві об'єми: як легко схуднути та підтягнути шкіру?
  • Фото 4 - Прощавайте зайві об'єми: як легко схуднути та підтягнути шкіру?
  • Фото 5 - Прощавайте зайві об'єми: як легко схуднути та підтягнути шкіру?
  • Фото 6 - Прощавайте зайві об'єми: як легко схуднути та підтягнути шкіру?

RF-вакуум – ліфтинг та омолодження шкіри

Особливість методу полягає в ефективній дії на глибокі шари жирових відкладень. Розбитий вакуумом жир стає більш мобільним і виводиться через лімфатичну систему, жирові відкладення зменшуються, а разом з ними втрачається зайва вага. Така процедура стимулює кровообіг, позитивно впливає на роботу сальних та потових залоз і розслабляє м’язи. Також дослідження показали, що вакуум впливає на вироблення нового колагену в шкірі та виведення старого.

Колаген – це білкова сполука, має структуру спіралі, з віком розтягується, приймаючи іншу структуру. Під час дії RF відбувається скорочення спіралі, що створює ефект ліфтингу.

RF-вакуум можна застосовувати на всіх ділянках тіла та суглобах. Після курсу таких процедур шкіра з кожним днем молодшає, розгладжуються глибокі зморшки, а ефект підтягнутості триває до 2-х років.

Всі апаратні методики застосовуються з 18 років. Комплекс залежить від людини та її організму. Якщо говоримо про схуднення – рекомендую відвідати не менше ніж 10 процедур. А якщо ваше тіло у чудовій формі і хочеться рельєфності – достатньо 6. У тиждень потрібна одна кавітація та два RF-сеанси. Часом для бажаного результату достатньо або кавітації, або RF-вакууму.

Це приємні та комфортні процедури, після них не залишаються синці і немає відчуття виснаження. Втім, щоб апаратний комплекс був дієвим – варто дотриматися декількох рекомендацій. По-перше, більше ходити, адже виділяється багато енергії, яку людина має використати. По-друге, дотримання правильного харчування. Ми розписуємо меню та зазначаємо, які продукти варто викреслити зі свого раціону. По-третє, активне споживання води.

Тетяна Сергієнко
Тетяна Сергієнко
косметолог
 

Нині апаратна методика стає популярною у сфері краси, адже має низку переваг: безпечна та безболісна, відсутність побічних ефектів, природність процесу омолодження та ефективне зменшення жирового прошарку.

Втім, косметологи не рекомендують вдаватися до таких процедур під час вагітності та лактації, інсулінозалежним, у разі загострення захворювання печінки, за наявності серцево-судинних і онкозахворювань, а також за різних уражень шкіри.

Галина Мазур

Хочете підказати нам тему статті чи новини? Напишіть її на пошту нашому редактору і +100500 до карми вам гарантовано!
Партнерська публікація
Коментарі