Сантехстиль - Загальні проблеми з сантехнікою

Загальні проблеми з сантехнікою


  • Дата: 20 серпня 2018, 10:10

Одного разу вранці ви прокинулися, щоб почистити зуби або прийняти душ, але зіткнулися з проблемою відсутності води, що капає крана або сильного витоку води. Можливо у вас серйозна проблема з сантехнікою. Якщо ви маєте досвід і розумієте в чому справа, тоді є можливість самостійно все виправити. Якщо немає, то потрібно звернутись до сантехніка, якомога швидше, щоб уникнути затоплення або інших серйозних поломок.

Ось деякі з найбільш поширених проблем з сантехнікою з якими ви, безсумнівно, знайомі.

Засмічення в зливному каналі:

Це мабуть найпоширеніша проблема з трубами в будь-якому будинку. Незалежно від того чи перебуваєте ви на кухні, у ванній, в душі, в зливний канал потрапляють волосся, жир, нігті і т.д і все це може викликати серйозні проблеми.

Багато цих проблем можна усунути просто вливаючи очищувач для труб такі як кріт та інші. Цей метод не завжди спрацьовує, особливо якщо у вас серйозно забита зливна труба або більш глибока проблема в каналізаційних лініях.

Проблеми з туалетом:

З часом ви можете зіткнутися з поломкою туалету, а точніше деталей, які знаходяться в зливному бачку. Ці деталі знаходяться постійно в воді і з часом вони ломаються у всіх користувачів.

Деталі для лагодження такого роду поломок ви можете без проблем придбати в будь-якому магазині сантехніки.

Ви можете виконувати цю роботу самостійно, але якщо не впевнені в своїх силах зверніться до фахівця по сантехніці. Немає нічого гіршого, ніж користуватися зламаним туалетом.

Погані запахи:

Ви коли-небудь входили в ванну кімнату, каналізація якої випромінює смердючий аромат?

Цей запах з'являється через те, що в каналізації йде скупчення сміття, яке гниє прямо в трубі.

Несправне воскове кільце, неправильно встановлений або пошкоджене під туалетом може привести до того, що з'явився характерний запах.

Зверніться до сантехніка за допомогою, якщо ви підозрюєте, що це може бути причиною.

Зниження тиску води:

Трапляється таке, коли заходячи в душ ви розумієте, що тиск води дуже низький і звичайно це несе за собою незручності.

Ці проблеми часто виникають, через жорсткість води, коли вапняк і мінеральні відкладення накопичуються в душових кранах і в цілому.

Відгвинчення періодично головки душу, щоб видалити залишки мінералів може вирішити проблему, в іншому випадку потрібна допомога професіонала, щоб повністю її змінити або знайти найбільш підходящий варіант.

Галасливі труби:

Часте явище в будинках. Шум може початися з м'якого стуку, а може посилиться до гучних, противних звуків. Причиною цих шумів є повітря в трубі, вода всередині повітряних камер або дуже високий тиск води.

Вам потрібно буде зателефонувати фахівцю з ремонту труб, якому необхідно провести ретельну перевірку водопровідної системи.

Капають змішувачі:

Існують різні типи кухонних і ванних змішувачів. У компресорних кранів є шайби, які можуть зношуватися при довготривалому використанні.

У деяких випадках прокладки в кранбуксі зношуються, що призводить до протікання.

Кульові і дискові крани зазвичай мають один перемикач. Ці крани більш довговічні, але в разі витоку слід міняти прокладку або весь блок

Коментарі