ПрокатАвто Черкаси - Переваги нашої компанії

Переваги нашої компанії


  • Дата: 5 вересня 2016, 16:20

Компанія ПрокатАвто надає послуги прокату легкових автомобілів у Черкаській області та по Україні. Основні переваги компанії – це швидше оформлення пакету документів, прийнятні ціни, робочий графік без вихідних, можлива подача та прийом автомобіля за межами офісу.

Людина так влаштована, що пріоритетом завжди є свобода та незалежність від обставин. Компанія ПрокатАвто частково вирішує ці проблеми, адже прокат автомобіля надає свободу пересування. Зникає залежність від всіляких незручностей, пов'язаних з використанням громадського транспорту.

Прокат автомобіля без водія відкриває перед Вами повну свободу вибору маршруту, гарантує комфортне та зручне пересування та управління своїм часом.

Із компанією ПрокатАвто Черкаси перед вами відкриваються можливості вибору декількох варіантів прокату:

  • Прокат автомобіля без водія – ви самостійно керуєте автомобілем і вибираєте маршрут. Прокат автомобіля з водієм – професійний водій доставить вас за місцем призначення.
  • За попередньою домовленістю, можлива подача автомобіля в аеропорт "Бориспіль", "Жуляни", а також на Центральний залізничний і Автовокзали Києва, Черкас і на станцію "Шевченкове".

Сервіс прокату автомобіля відкриває нові можливості для тих, хто, не маючи власного авто, збирається в ділову поїздку або подорож до моря, хто, тимчасово, залишився без власного авто з причини ремонту або вирішив протестувати вподобане авто перед покупкою.

Коментарі