Paintball - Дитячий пейнтбол 6+

Дитячий пейнтбол 6+


  • Дата: 9 вересня 2016, 10:45

Вперше в нашому місті ! Тільки в пейнтбольному клубі PAINTBALL.CK.UA. Ми перші у всьому!

Пейнтбольний клуб PAINTBALL.CK.UA представляє новинку 2016 року.

Зовсім новий, максимально безпечний вид гри в пейнтбол для дітей від 6-ти років! Устаткування американської компанії JT SPLATMASTER – це маркери спеціально розроблені для дітей, це 100% цікаво, весело, забавно, а головне – повністю безпечно і комфортно.

Тільки в нашому клубі ваші діти безмежно щасливі, а батьки повністю спокійні.
Тепер батькам не потрібно вигадувати, як розважити своє чадо, де відсвяткувати день народження та будь-які інші свята з дітьми вікової категорії 6+

Наш клуб пропонує: цікаву, безпечну, комфортну гру, супровід досвідчених інструкторів до гри, під час, і після, цікаві та незвичайні сценарії, спеціально обладнані майданчики, маркери JT Splat Master, максимально надійна маска, форма.
PAINTBALL.CK.UA подарує унікальну можливість вашим дітям вікової категорії 6+ випробувати себе в цьому абсолютно новому виді спорту, побувати в різних ролях, поринути у незабутній світ вражень, навчить самостійно приймати рішення, бути швидким, спритним, сміливим і стійким.

Якщо ви хочете здивувати вашу дитину, організувати незабутнє свято, тоді пейнтбол для дітей 6+ саме те, що вам необхідно.

Записатися на гру та дізнатись більше інформації можна на нашому сайті paintball.ck.ua залишивши заявку, написавши в особисті повідомлення в соц.мережах:
Vk https://vk.com/paintballckua
Fb https://www.facebook.com/paintball.ck/
зателефонувавши за номерами (098) 33-423-45, (063) 63-423-10, (095)29-423-45

Інформацію взято з сайту https://vk.com/p.c.hunter

Коментарі