Мандрівник - У Мукачеві пройде XXII фестиваль-конкурс 'Червене вино 2017'

У Мукачеві пройде XXII фестиваль-конкурс "Червене вино 2017"


  • Дата: 1 грудня 2016, 13:15

Фестиваль домашнього вина "Червене вино" давно став візитівкою Закарпаття. З 1996 р. він щороку проходить у Мукачеві на Старий Новий Рік.

Фестиваль "Червене вино" – одна з найбільш цікавих і унікальних подій зими на Закарпатті. І кожен рік все більше і більше приїжджають туристи. Свято молодого вина подобається, як фахівцям-виноробам, так і звичайним туристам, які не проти скуштувати ароматного і дуже якісного вина

Фестивалю "Червене вино" виповнилося 20 років, і він офіційно став міжнародним.

Кожен рік на фестивалі бере участь понад 30 чоловік, і це кращі винороби Закарпаття, які знають толк в хорошому вині.

Фестиваль "Червене вино" з минулого року проходить не в центрі міста, в відомому парку "Перемога". Тут буде величезний ярмаркове містечко з дерев'яних будиночків для тих, хто займається виноробством, буде багато продавців, які будуть пропонувати вам смачну і особливу вуличну їжу і, звичайно, буде багато сувенірів. Колись фестиваль відбувався у "пішохідному трикутнику" тобто центральній частині міста на площі Миру.

Кожен відвідувач фестивалю зможе безкоштовно отримати інформаційний буклет про фестивалі з базовою інформацією про "Червоне вино", кращих виноробів-учасників, місцях розміщення наметів і загальну картку фестивалю. Під час фестивалю можна безкоштовно скуштувати вина кращих закарпатських сортів від відомих і маловідомих виробників, а вибрані вина ви можете, звичайно, купити. Крім того, "Червене вино" – це ще й справжнє народне свято з колядками, піснями, танцями і розіграшем призів.

Тому наша компанія пропонує вам ексклюзивний Сиро-винний тур Закарпаттям + Фестиваль "Червене вино" в Мукачеві, і все це дійство ви зможете побачити на власні очі, ну і звичайно спробувати це хвалене закарпатське вино!

Фото 2

Фільм'У Мукачеві пройде XXII фестиваль-конкурс "Червене вино 2017"' - фото 1
Фільм'У Мукачеві пройде XXII фестиваль-конкурс "Червене вино 2017"' - фото 2
Коментарі