Мандрівник - 10 країн для ідеального відпочинку в березні

10 країн для ідеального відпочинку в березні


  • Дата: 22 лютого 2017, 12:15

1. Об'єднані Арабські Емірати

Чудовий кліматичні умови для приємного відпочинку з ідеальною температурою повітря і води. Зазвичай це все відбувається в Об'єднаних Арабських Еміратах в другій половині березня, тому більшість туристів бронюють тури в ОАЕ саме на цей період. Крім того, вас порадують великі знижки в торгових центрах і в магазинах країни, адже в цей час розпочинаються розпродажі, тому можна поєднати приємний відпочинок з шопінгом. Зазвичай температура в березні в ОАЕ тримається близько 26-29 градусів вище нуля. Тому Об'єднані Арабські Емірати стануть чудовим місцем відпочинку в березні!

2. Індія, Гоа

У березні повітря в одному зі штатів Індії, що розташований на березі Індійського океану – Гоа – прогрівається до 31 градуса, а вода – до 28. Це чудовіумови для того, щоб насолодитися пляжним відпочинком, поєднуючи його з цікавою екскурсійною програмою. Наприклад, під час відпочинку на Гоа в березні можна здійснити захоплюючу екскурсію на джипах, прямуючи до водоспаду для купання в озері; відвідати в католицькі храми Старого Гоа ; поплавати на човні з чоловіком який виловлює крабів, він допоможе вам зловити декілька крабів , а після ваш улов буде приготовлений в кафе.Температура вдень трималася в межах 30-32 градусів, а ввечері близько 25. Сонечко добре гріє, але за рахунок легкого вітерця з моря виснажливої спеки не буде. Гоа поєднує в собі як прекрасний пляжний відпочинок, так і пізнавальний відпочинок. Тому, скоріш на Гоа!

3. Іспанія, о.Тенерифе

Може, і прийнято літати до Іспанії в літні місяці року, але вже в березні на іспанському Тенеріфе відмінні умови для пляжних розваг і шикарної засмаги. Крім того, сам острів неймовірно красивий. Там розкинулися зелені долини, масивні лісові схили. Атмосфера панує приголомшлива, та ще й в березні місцеві проводять веселі карнавали, тому під час туру на Тенеріфе в березні нудьгувати не доведеться.Середня температура води в березні становить зазвичай 19-20 градусів. І найчастіше вода в березні тепліше повітря. Так, вдень температура повітря коливається в межах від 14 до 24 градусів, а вночі від 16 до 22 градусів. Погода на Тенеріфе в березні дійсно весняна, але набагато тепліша, ніж в Європі. Тому багато туристів віддають перевагу відпочинку в березні саме на цьому казковому острові, повному до всього іншого прекрасними, величними і всесвітньо відомими пам'ятками.

4. Таїланд

Якщо продовжувати тему пляжного відпочинку, то в березні Таїланд може туристам подарувати чудову погоду і теплий океан. Всі плюси відпочинку в Таїланді всі знають дуже багато, тому просто нагадаю, що краса місцевих пейзажів, різноманітність екскурсійних програм, приголомшлива місцева їжа, можливості для активних водних видів спорту, веселе нічне життя – це лише початок, того, що на вас чекає вас під час туру в Таїланд. Зазвичай, в Тайланді на всіх курортах погода різна так найпопулярніше місце – Пхукет, вже в березні трохи схожий на духовку. У цьому місяці і температура, і вологість високі, але декілька тижнів у місяці (зазвичай перші дві) будуть без дощів і опадів, небо буде блакитним і чистим, а море – теплим і спокійним. Проте в другій половині місяця на море з'явиться хвилювання, тому якщо ви фанат фільму "Всё решается в среду" або просто хочете дізнатися, що таке серфінг, то не втрачайте часу і вирушайте на пляжі Пхукета. Температура повітря в цей час – + 32 градуси, а вода прогрівається до + 30, тому з води можна не вилазити, хіба що тільки для того, щоб поїсти, попити і поспати.

Ще спекотніше в Бангкоку, де температура коливається від +35 до +40 градусів, і велика частина березня ясна. Сюди можна приїхати на пару днів: місцеві музеї, ринки, торгові центри і стародавні розгалужені канали того варті. Але надовго в задушливому, переповненому людьми мегаполісі затримуватися не варто. Краще відправитися в Паттайї або на інший морський курорт. 

5. Італія

Якщо не хочеться різко міняти клімат після довгої зими,особливо такої холодної як в нас цей рік, але все ж хочеться зробити ковток теплого яскравого сонця, купуйте тур в Італію. Маршрут такої подорожі в березні можна скласти абсолютно будь-який, включаючи в нього всі найзаповітніші міста і місця. Італія навесні дуже сонячна і доброзичлива. Якщо втомитеся від частих екскурсій і переїздів, зупиніться на пару днів в одному з морських курортів, щоб насолодитися ароматом свіжого морського повітря. Березнева погода зазвичай хороша, особливо якщо дме вітер південний. Стає тепло – до + 20 ° C. Але коли дме вітер північний народжує, навпаки, знижує температуру повітря до 7-8 градусів.

6. Ірландія

Саме в березні в Ірландії відзначають знаменитий на весь світ свято День Святого Патріка. Тому березень – це чудовий час, щоб відвідати Ірландію, та ще й так добре познайомитися з характером місцевих жителів. Вони всі в цей день будуть одягнені в зелене, все будуть розпивати пиво і від душі веселитися. Ця атмосфера назавжди змусить вас закохатися в цих прекрасних людей і в цю красиву з країн.

7. Мексика

Якщо хочеться влаштувати собі незабутню подорож в справжню екзотичну країну, то в березні такою країною може стати Мексика. У цей період температура повітря тут комфортна, щоб здійснювати різні екскурсійні поїздки, та й зовсім немає ні дощів, ні вітрів. Особливо подорож сподобається любителям рибної ловлі, адже в березні рибалка тут більш ніж вдала, і можна зловити тунця або навіть марліну. Так що тур в Мексику може піднести приємні сюрпризи.

8. Австрія

Тур в Австрію в березні підійде тим, хто хоче покататися на гірських лижах. Сезон тут буде поступово закінчуватися, але кліматичні умови, сервіс і рівень обслуговування все так же будуть на висоті. Можна вибрати березень в Австрії новачкам, бажаючим перший раз спробувати себе на гірських лижах чи сноуборді – можливості взяти уроки досвідченого інструктора в цей період значно більше.

9. Грузія

Якщо хочеться побалувати себе гастрономічними вишукуваннями і при цьому не сильно вилетіти за рамки свого бюджету, ласкаво просимо до Грузії. Ця країна зможе здивувати не тільки ваші очі, а й смакові рецептори. Велика кількість пам'яток, цікавих маршрутів, місць і заповідників буде супроводжуватися масовими частуваннями від грузинських кухарів. Тур в Грузію – це справжнє свято, бо не скільки сам смак їжі буде приносити радість, скільки вкладене в неї душа.

10.Єгипет

Ну і звичайно, країна яка готова радувати нас своїм теплом 365 днів в році- Єгипет. Найбільша арабська країна з багатою історією, яка приховує в собі безліч таємниць. Надзвичайні курорти як: Хургада і Шарм-ель-Шейх готові подарувати Вам, відпочинок протягом року, розкішні пляжі, коралові рифи не можуть не приваблювати туристів. Зазвичай на весні в Єгипеті панує нестабільна погода. Температура повітря в загальному є досить прийнятною вдень тут майже 26 ° С, а вночі близько 16 ° С, при цьому вода прогрівається до 24 ° С.

Всі місця стануть прекрасними місцем відпочинку! Тому скоріш збирай валізи і відправляйся в подорож!

Фото 5

Фільм'10 країн для ідеального відпочинку в березні' - фото 1
Фільм'10 країн для ідеального відпочинку в березні' - фото 2
Фільм'10 країн для ідеального відпочинку в березні' - фото 3
Фільм'10 країн для ідеального відпочинку в березні' - фото 4
Фільм'10 країн для ідеального відпочинку в березні' - фото 5
Коментарі