У Черкасах відкрилася перша приватна медклініка для дітей

Прийом вузьких фахівців і діагностика організму, вакцинація та виклик лікаря додому – ці базові послуги пропонує медцентр "Лікар здоров'я".

9 листопада 2017576875
'У Черкасах відкрилася перша приватна медклініка для дітей'

У Черкасах є декілька приватних клінік для дорослих, а от знайти приватного лікаря для дітей – справа непроста. Багато мам знає, як важко знайти педіатра у вихідний день, дочекатися своєї черги біля кабінету лікаря або потрапити до певного спеціаліста. Вирішити ці завдання допоможе нова приватна клініка.

Основна спеціалізація центру сімейної медицини "Лікар Здоров'я" – педіатрія. У клініці приймають за записом педіатри з досвідом роботи в стаціонарі. Також у центрі можна звернутися до вузьких фахівців: неонатолога, ЛОРа, гінеколога, гастроентеролога, хірурга, уролога, невропатолога, ортопеда, ендокринолога, імунолога, дерматолога. Після призначення лікування лікарі залишаються на зв'язку з батьками для подальшої консультації.

Всі засновники та інвестори клініки – мами. Тому питання щодо спеціалізації центру не поставало, адже в Черкасах немає приватного центру для дітей. Я мама трьох дітей і неодноразово стикалися з проблемою виклику лікаря додому, пошуку вузьких фахівців. Якщо дитина захворіла у вихідні дні, доводиться чекати понеділка або їхати в лікарню. Наша мета – зробити таке місце, де допоможуть щодня в будь-який час, нададуть весь комплекс послуг.

У центрі можна оформити довідку для вступу в дитячий садок, школу або для відвідування басейну. Також доступна послуга доставки ліків. Тобто після призначення лікування мамі не доведеться бігти в аптеку і залишати дитину вдома. Особливо, якщо виклик був уночі.

Наталія Мельник
Наталія Мельник
сімейний лікар і партнер медцентру "Лікар Здоров'я"
 

Команда медцентру
Команда медцентру

Виклик лікаря додому вдень і вночі

У медцентрі "Лікар здоров'я" можна викликати фахівця додому в будь-який день. На виклик медик бере пакет ліків для оперативного надання допомоги, наприклад, жарознижувальні або протиблювотні препарати. У разі необхідності лікар викличе додому медсестру для збору аналізів. Результати будуть готові в той же день.

Для ін'єкційного лікування в центрі працює денний стаціонар. Медсестри з досвідом роботи в дитячих лікарнях роблять внутрішньовенні вливання, ін'єкції внутрішньом'язово і внутрішньовенно. Вони швидко заспокоять малюка перед неприємною процедурою, проведуть її максимально швидко і непомітно для маленького пацієнта. Щоб медцентр асоціювався у дитини з позитивними емоціями, у кабінеті денного стаціонару є дитячі іграшки.

Вакцинація без очікування в черзі

У клініці роблять профілактичні щеплення та заплановані за календарем. Для цього тут обладнали спеціальний кабінет. Усі вакцини зберігаються на базі клініки, тому батькам не доведеться бігати містом у пошуках вакцини і контейнера для транспортування.

Перед вакцинацією дитину оглядає і консультує педіатр-імунолог. Якщо у малюка є алергія, перед щепленням йому призначать медикаментозний курс підготовки. За потреби лікар випише направлення на аналізи. Після вакцинації педіатр постійно перебуває на зв'язку, якщо раптом з'являться запитання або ускладнення.

  • Фото 1 - Куточок для малят
  • Фото 2 - Кабінет педіатра
  • Фото 3 - Кабінет педіатра
  • Фото 4 - Кабінет педіатра
 

Консультація неонатолога для новонароджених і молодих мам

В медцентрі приймає неонатолог – лікар дітей першого місяця життя. Молода мама завжди може проконсультуватися з фахівцем і дізнатися, чи нормально розвивається дитина, як правильно годувати і купати новонародженого, чистити йому ніс тощо. Кабінет кварцується згідно з правилами МОЗ, прийом проходить індивідуально, без контакту з іншими дітьми.

Коли дитина досягає місячного віку, протягом року її потрібно показувати педіатру для контролю розвитку. Цю процедуру можна пройти в приватному медцентрі, головне – мати при собі картку дитини з поліклініки. В кабінеті педіатра є необхідні ростоміри і ваги. Після прийому лікар внесе дані в картку.

Раз на місяць на базі клініки будуть проходити безкоштовні курси з грудного вигодовування для молодих мам. Заняття проводять за участі волонтерського центру підтримки грудного вигодовування. Молодим і майбутнім мамам розкажуть, як правильно годувати малюка і про можливі складнощі в цьому процесі. Якщо у жінки будуть проблеми, наприклад, застій або тріщини, в центрі нададуть допомогу.

Вартість послуг медцентру:

  • виклик лікаря додому – 500 грн;
  • прийом педіатра – 250 грн;
  • прийом фахівця – 250 грн;
  • вакцинація – залежно від вакцини.

 

Центр сімейної медицини "Лікар Здоров'я" працює з 8.00 до 20.00, у неділю до 17.00 за адресою бул. Шевченка, 135. Окрім основного напрямку педіатрії, в центрі приймають фахівці для дорослих: уролог, гінеколог, гастроентеролог, кардіолог, ендокринолог, хірург. Проконсультуватися з фахівцем, записатися на прийом і викликати лікаря можна за телефоном (0472) 33-53-35.

Маргарита Годуліна

Хочете підказати нам тему статті чи новини? Напишіть її на пошту нашому редактору і +100500 до карми вам гарантовано!
Коментарі
  • Фото

    Добрый день скажите пожалуйста сколько стоит пройти врачей ребёнку для школы 1класса

  • Фото

    Добрий день!Чи є у Вас вільні вакансії для лікаря-педіатра)?

  • Фото

    Здравствуйте, можно у вас пройти комиссию нужна справка 86-1. Сколько стоит?

  • Фото

    чи є у вас лікарсько-консультативна комісія?

  • Фото

    Добрый день. Есть ли у вас лицензия? ...имеете ли вы право , в случае моего обращения к вам, оформлять больничные листы?