Гарніри | Фото | Ціна, грн | Вага(об'єм) | |
---|---|---|---|---|
Картопля смажена по-домашньому | 40 | 150 г | ||
Картоплі фрі | 50 | 150 г | ||
Картопля молода варена з часником та зеленню | 40 | 150 г | ||
Деруни з сметаною | 50 | 200 г | ||
Дерун з грибами, цибулею, сиром | 60 | 200 г | ||
Рис з овочами | 50 | 100 г | ||
Картопля "По-гуцульські" смажена з сиром, сметаною та часником | 55 | 200 г | ||
Печення по-домашньому в горщику картопля, м'ясо, гриби, сметана, сир | 85 | 300 г |
- Фірмові страви (час приготування – 30 хв)
- Холоді закуски
- Салати
- Перші страви (час приготування 10-25 хвилин)
- Гарніри
- Страви з свинини (час приготування 20-30 хвилин)
- Страви з телятини
- Страви з курки
- Страви з риби
- Страви з грибів
- Страви з яєць
- Страви з борошна
- Десерти (час приготування – 10-20 хвилин)
- Безалкогольні напої