Основні страви | Фото | Ціна, грн | Вага(об'єм) | |
---|---|---|---|---|
Печінка з яблуками | 95 | 200 г | ||
Медальони з і свинини | 120 | 200 г | ||
Свіжина по-домашньому на пательні | 115 | 200 г | ||
Телятина зі стрючковою квасолею | 120 | 200 г | ||
Свинні реберця під соусом BBQ | 120 | 300 г | ||
Віденський шніцель | 90 | 200 г | ||
Судак в кисло-солодкому соусі | 125 | 200 г | ||
Судак під сирним соусом | 125 | 200 г | ||
Судак зі шпинатом | 125 | 250 г | ||
Куряча грудка фарширована грибами під соусом | 120 | 200 г | ||
М'ясо курочки з чорносливом в пряному соусі | 85 | 200 г | ||
Сковорідка з курячою печінкою та грибами під сметанним соусом | 85 | 250 г | ||
Куряча грудка тушкована з баклажанами та помідорами в пряному соусі | 120 | 250 г | ||
Медальони з курки та бекону під ягідним соусом | 120 | 250 г | ||
М'ясна тарілка на компанію свинні ребра, бастурма, курячі крила, свинні вуха, картопля по селянські та два соуси | 250 | 630/200/50/50 г |